LIVE λεπτό προς λεπτό η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη των δυο Κυριακάτικών αγώνων της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου που έκανε πρεμιέρα για το 2019 το Σάββατο μετά από διακοπή 1,5 μηνός.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα παιχνίδια του Κυριακάτικου προγράμματος της εντέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει δυο αναμετρήσεις της Θράκης Φερών με την ΑΕΚ Έβρου και το ντερμπι κορυφής ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου με τον Ορέστη Ορεστιάδας. Το Σάββατο ο ΑΟ Ποντιακός ηττήθηκε στο ντέρμπι παραμονής και από το Νεοχωρι και δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία, ενώ σημαντικές νίκες πήραν η ΑΕ Διδυμοτείχου επί του Άρδα Καστανεών, και η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου επί του Ορφέα Σοφικού.

Προγραμματισμένη έναρξη και στις σημερινές αναμετρήσεις στις 15:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 15:00)

Έβρος Σουφλίου – Ορέστης Ορεστιάδας 0-1 (47′ Στ. Πετρόπουλος) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Θράκη Φερών – ΑΕΚ Έβρου 1-3 (40′ Γκακιος –  Τρανόπουλος, Πεκιαρίδης, Πεκιαρίδης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)