LIVE η Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ορφέας Ξάνθης, Άρης Αβάτου-Πέρνη, Καλαμπάκι-Κόσμιο, Νέστος Χρυσούπολης-Ασπίδα

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 17ης αγωνιστικής για τον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στα τέσσερα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με τις ομάδες της Θράκης να δίνουν σημαντικά παιχνίδια.

Ωρα 13:35 Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, πάμε να δούμε το πρόγραμμα της αγωνιστικής που περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ωρα 13:39 Οι σημερινοί αγώνες του Α’ Ομίλου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης–Ορφέας Ξάνθης, Άρης Αβάτου– Κεραυνός Πέρνης, ΑΕ Καλαμπακίου– ΠΑΟΚ Κοσμίου, Νέστος Χρυσούπολης– Ασπίδα Ξάνθης, Απόλλων Παραλιμνίου-Αετός Ορφανού,  Αλέξανδρος Κιλκίς– Εθνικός Σιδηροκάστρου, Πανσερραϊκός–Καβάλα.

Ωρα 13:43 Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για Κοσμιο, Ασπίδα και Εθνικό μετά και από την απόρριψη της ένστασης της Ασπίδας που διατήρησε μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού τον Κεραυνό Πέρνης.

Ωρα 13:45 Θυμηθείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία
με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 13:52 Για όλα τα παιχνίδια θα έχετε ενημέρωση από το ThrakiSportS μέσα από αυτό το live που μέχρι και τουλάχιστον το τέλος και αυτής της χρονιάς σας προσφέρει η Avance, η ελληνική εταιρεια αυτοκινήτων.

Ωρα 13:58Avance διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:04 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500® που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:08 Τέλος χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα. Τα μέλη της εταιρείας μας διαθέτουν πολύτιμη πείρα καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα μας έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. & ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και 5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ωρα 14:15 Τα ματς διεξάγονται για τη Γ’ Εθνική την ώρα που υπάρχει πλήρης δράση στα τοπικά πρωτθλήματα αλλά και την Super League, υπενθυμίζεται άλλωστε ότι στις 15:00 ξεκινά και το ΟΦΗ – Ξάνθη και ήδη έχει ανοίξει το σχετικό live του ThrakiSportS και μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξελιξη του παιχνιδιού με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:19 Ισως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα παιχνίδια της σημερινής ημέρας υπάρχει σε ένα παιχνίδι που δεν αφορά ομάδες της Θράκης, αφού η Καβάλα δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα του Πανσερραϊκού σε ένα ντέρμπι από τα παλιά και αν δεν φύγει νικήτρια και δεν έχουμε έκπληξη στην Χρυσούπολη, θα έχουμε διεύρυνση της διαφοράς στην κορυφή.

Ωρα 14:23 Βέβαια μην προτρέχουμε καθώς ο πρωτοπόρος Νέστος του Κυριάκου Κετσιεμενίδη δείχνει να περνάει αγωνιστική κάμψη αφού την περασμένη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη δραπέτευσε στο τέλος με νίκη χάρη στο τέρμα του Μκρτσιαν αν και έκανε το χειρότερό του παιχνίδι, μεσοβδόμαδα όμως αποκλείστηκε από το Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας.

Ωρα 14:28 Στις στοιχηματικές αποδόσεις πάντως το ματς της Ασπίδας δίνεται με απόδοση μόλις 1,06 για τον Νέστο και 18,00 για την ξανθιώτικη ομάδα.

Ωρα 14:32 Επίσης πάντα σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις ο Αρης Αβατου είναι φαβορί στον αγώνα του, ενώ δεν έχουν τεθεί για στοιχηματισμό το θρακιωτικο ντερμπι Εθνικού Αλεξανδρούπολης – Ορφέα Ξάνθης και ΑΕ Καλαμπακίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ωρα 14:35 Δείτε τις στοιχηματικές αποδόσεις με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 14:38 Θυμηθείτε επίσης τις διαιτητικές τριπλέτες με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 14:40 Αν θέλετε να δείτε την εξέλιξη στα ματς της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης κάντε κλικ ΕΔΩ

Ωρα 14:42 Αν θέλετε να δείτε την εξέλιξη στα ματς της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Εβρου κάντε κλικ ΕΔΩ

Ωρα 14:44 Θυμίζουμε ότι ξεκινά σε λίγο και το ΟΦΗ – Ξάνθη στην Κρήτη, ενημέρωση με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:46 Ξεκιναμε τις συνθέσεις απ’ την Αλεξανδρούπολη και το θρακιώτικο ντέρμπι μεταξύ του τοπικού Εθνικού και Ορφέα Ξάνθης.

Ο Γιωργος Δίγκας ξεκινα για τους Εβρίτες: Αρβανίτης, Κούπας, Λυμπέρης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Βουτσας, Καρακασίδης, Γκαβανόζης, Μαρασλής.

Για τους Ξανθιωτες ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκινά με Ρούφο, Τζαμπάζ Χακλη, Κατρανίτσα, Χασάνογλου, Καρκατζάνη, Λ. Μαυρόπουλο, Σουκρή Ογλού, Χιντ Ιμέρ, Ξαντινίδη, Τορομανίδη, Πασχαλάκη.

Ώρα 14:50 Στο γήπεδο του ΑΟΞ σε ενα αγώνα για την μαχη της τριαδας ο Άρης Αβάτου υποδέχεται τον Κεραυνό Πέρνης.

Ο Γιωργος Μαραντάς ξεκινά για το Αβατο: Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Κούτρας, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς, Δόντσος, Κρασώνης, Σαρηγιαννίδης.

Ο Γιάννης Μαλαματάς ξεκινά για τον Κεραυνό Πέρνης με Ψαρά, Μπαντάνη, Μπούλγκουρα, Λεγάτο, Κωνσταντάρα, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνα, Λάσπατζη, Χαριτίδη, Τζιβανόπουλο.

Ώρα 14:54 Στην Χρυσούπολη η Ασπίδα Ξάνθης αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης

Ο Κυριακος Κετσιεμενίδης ξεκινα με τους Χαραλαμπίδη, Μαϊντανό, Αρετά, Χούσινετς, Μκρτσιάν, Κουντού, Αλ. Μελισσόπουλος, Ορφανίδη, Μπέλιτς, Νικλήτσιώτη, Γκουτσίδη

Ο Χρήστος Σαμαρας για την Ασπίδα Ξάνθης ξεκινά με Χατζηγεωργιου, Σαββογλου, Κοντογιαννίδη, Μιχαλουδη, Μερακλή, Χατζηπαπά, Κυριαζίδη, Δογανίδη, Χριστοφοριδη, Παπαδόπουλο, Ζώτο.

Ώρα 14:57 Τελος στο Καλαμπάκι την παραμονή τους παίζουν ο ΠΑΟ Κοσμίου και η ΑΕ Καλαμπακίου.

Η ΑΕΚ ξεκινά με Κελετζή, Τσερκέζο, Θεοδοσιάδη, Κυσσίδη, Μίτρε, Κασαπίδη, Παυλίδη, Βασιλειάδη, Λάμπρου, Κωνσταντινίδη, Στάικο

Για τον Σαββα Αιβαζη η εντεκα είναι οι Δεληγιάννης, Τριάντος, Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλης, Ταχτσόγλου, Βούλγαρης, Χατζητουλούσης, Ερκάν, Κυριακόπουλος, Ρουμπιές.

Ωρα 14:59 Ξεκινούν τα σημερινά ματς, θυμίζουμε το πρόγραμμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης–Ορφέας Ξάνθης, Άρης Αβάτου– Κεραυνός Πέρνης, ΑΕ Καλαμπακίου– ΠΑΟΚ Κοσμίου, Νέστος Χρυσούπολης– Ασπίδα Ξάνθης, Απόλλων Παραλιμνίου-Αετός Ορφανού,  Αλέξανδρος Κιλκίς– Εθνικός Σιδηροκάστρου, Πανσερραϊκός–Καβάλα.

Ωρα 15:03 Εναρξη των αναμετρήσεων

Ωρα 15:05 Γκολ στην Χρυσούπολη! Από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους. Σκόρερ ο Μπέλιτς κοντινή προβολή, την ασιστ ο Κομοτηναίος Γιώργος Γκουτσίδης. Νέστος Χρυσούπολης – Ασπίδα Ξάνθης 1-0

Ωρα 15:09 Γκολ στην Χρυσούπολη. Διπλασιάζουν τα τέρματά τους οι γηπεδούχοι. Ο ξανθιώτης Λάζαρος Ορφανίδης σκορερ για την ομάδα του ξανθιώτη Κυριάκου Κετσιεμενίδη. Νέστος Χρυσούπολης – Ασπίδα Ξάνθης 2-0

Ωρα 15:15 Χωρίς σκορ για την ώρα στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια της αγωνιστικής

Ωρα 15:20 Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή αξιομνημόνευτη δράση στο θρακιώτικο ντέρμπι του Φωτης Κοσμάς ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ορφέα Ξάνθης

Ωρα 15:24 Κάπως καλύτερα πατά στο ματς της Δράμας η ΑΕ Καλαμπακίου αλλά δεν υπάρχει σοβαρή φάση ούτε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου

Ωρα 15:28 Στο μηδέν και η αναμέτρηση του Αρη Αβατου με τον Κεραυνό Πέρνης, που παίζει απελευθερωμένα μετά την δικαίωσή του στην ένσταση της Ασπίδας αλλά με τον Λαζαρίδη στον πάγκο

Ώρα 15:32 Ο Εθνικός πιέζει στην Αλεξανδρούποληκαι εχει δυο καλές φασεις σε ένα δίλεπτο στο 29′ αρχικά σε σουτ του Καρακασίδη που έδιωκε ο Ρούφος και λίγο αργότερα με τον πορτιέρο του Ορφέα να διωχνει το ψαλιδάκι του Σωτηρακη που ελιχε προωθηθει.

Ώρα 15:34 Γκοολ στη Ξάνθη για τον Άρη Αβάτου να ανοίγει το σκορ. Ο Μίλλερ με πέναλτι ο σκόρερ. Αρης Αβάτου-Κεραυνός Πέρνης 1-0

Ώρα 15:38 Στην Αλεξανδρούπολη σουτ του Ξαντινίδη αουτ.

Ώρα 15:39 Στην Ξανθη η Πέρνη απειλει με σουτ του Τσακωνα.

Ώρα 15:44 Γκολ στην Χρυσούπολη για τον Νέστο. Σκόρερ ο Νίκος Μελισσόπουλος. Νέστος Χρυσούπολης-Ασπιδα Ξάνθης 3-0 

Ώρα 15:46 Καλή φαση στο Καλαμπακι για τοΚοσμιο με τον Αμετ Ερκαν που κρεμασε τον τερματοφυλακα αλλα αμυντικος των Δραμινών διώχνει την μπαλα.

Ώρα 15:55 Ημίχρονα

Νέστος Χρυσούπολης – Ασπίδα Ξάνθης 3-0
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης 0-0
Άρης Αβάτου – Κεραυνός Πέρνης 1-0
ΑΕ Καλαμπακίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου  0-0
Πανσερραϊκός – ΑΟ Καβάλα  0-0
Απόλλων Παραλιμνίου – Αετού Ορφανού 1-0
Αλέξανδρος Κιλκίς – Εθνικός Σιδηροκάστρου  0-0
Ώρα 16:02 Έναρξη β΄μερους
Ώρα 16:06 Γκολ στην Ξάνθη και πάλι για το Αβατο. Με σουτ ο Σαρηγιαννίδης διπλασιαζει τα τερματα του Αρη. Αρης Αβάτου Κεραυνός Πέρνης 2-0
Ώρα 16:35 Λίγο μετά το 70′
Νέστος Χρυσούπολης – Ασπίδα Ξάνθης 3-0
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης 0-0
Άρης Αβάτου – Κεραυνός Πέρνης 2-0
ΑΕ Καλαμπακίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου  0-0
Πανσερραϊκός – ΑΟ Καβάλα  0-0
Απόλλων Παραλιμνίου – Αετού Ορφανού 1-0
Αλέξανδρος Κιλκίς – Εθνικός Σιδηροκάστρου  0-0
Ώρα 16:36 Μολις ενα γκολ στο β’ μερος
Ώρα 16:45 Στην Ξανθη δυο αποβολες για την Πέρνη με τουςΤσάκωνα και τον Μπούλγκουρα απο τον παγκο να κανουν καθυστερησεις για λόγους τακτικής.
Ωρα 16:46 Γκολ στις Σερρες με τον Παπαβασιλειου για τον Πανσερραικο κανοντας το 1-0 με την Καβάλα και …. πανηγύρια στην Χρυσούπολη!!!
Ώρα 16:47 Γκολ στην Χρυσουπολη για τον Νεστο. Το γκολ του Πανσερραικου πανυγηριστηκε περισσοτερο από το τεταρτο της ομαδας του Παπαδόπουλου. Νέστος Χρυσούπολης- Ασπιδα Ξάνθης 4-0
Ώρα 16:48 Τελικό στο Καλαμπάκι. Βαθμός μετα από καιρό για το Κοσμιο που παιρνει μαζί του στο τοπικό την τοπική ΑΕΚ. Τελικό αποτέλεσμα Καλαμπακι-Κοσμιο 0-0 
Ώρα 16:49 Τελικό στην Αλεξανδρούπολη. Βαθμους και εντυπωσεις μοιραστηκαν οι δυο ομάδες. Τελικό αποτέλεσμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ορφέας Ξάνθης 0-0
Ώρα 16:50 Τελικό στην Ξανθη. Σημαντική νίκη για το ¨Αβατο που παραμενει στον στόχο της τριαδας. Τελικό Αποτέλεσμα Αρης Αβάτου-Κεραυνός Πέρνης 2-0
Ώρα 16:52 Τελικό στην Χρυσουπολη. Γλεντι στον Νέστο. Τελικό αποτέλεσμα Νέστος Χρυσούπολης- Ασπιδα Ξάνθης 4-0