LIVE από το Ηράκλειο για την Super League: ΟΦΗ – ΑΟ Ξάνθη 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Ξάνθη για την 19η αγωνιστική της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτην την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε την εξελιξη στον αγωνα ΟΦΗ – Ξάνθη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ωρα 14:15 Οι δυο ομάδες καίγονται για διαφορετικούς λόγους για την νίκη. Ο ΑΟΞ με 24 βαθμούς διεκδικει θέση στην Ευρώπη, ενω ο ΟΦΗ με τεχνικό δίδυμο το αλλοτε Χιλιανο δίδυμο Βέρα-‘Ισις στον πάγκο αντί του Νίκου Παπαδόπουλου με 16 βαθμούς βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ωρα 14:19 Η Ξάνθη προέρχεται από την ήττα στα Πηγάδια από τον Αρη την περσμένη Πέμπτη το βράδυ και είχε και ταξίδι να κάνει, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που επίσης την Πέμπτη έπαιζε αλλά εντός έδρας και εφερε ισοπαλία με τον Ατρομητο

Ωρα 14:23 Πριν την ήττα στην Ξάνθη, η ομάδα του Ράσταβατς ήταν αήττητη εκτός έδρας στο 2019 με δυο ισοπαλίες από Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό.

Ωρα 14:26 Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την πέμπτη θέση, στηριζόμενη κυρίως στην άμυνά της, που είναι η τέταρτη καλύτερη του πρωταθλήματος.

Ωρα 14:29 Σε αντίθεση με την αμυντική της λειτουργία, δέκα ομάδες, μεταξύ αυτών και ο ΟΦΗ, έχουν καλύτερη επίθεση από την ομάδα του Ράσταβατς.

Ωρα 14:33 Για τους Κρητικούς το παιχνίδι μοιάζει σαν.. τελετή παραλαβής παράδοσης της τεχνικής τους ηγεσίας. Στον πάγκο της ομάδας της Κρήτης θα καθίσει ο νέος προπονητής της, ο Χάιμε Βέρα, αλλά δεν θα κοουτσάρει και προφανώς δεν θα έχει βγάλει και ενδεκάδες. Για τρίτο και τελευταίο παιχνίδι θα μείνει υπηρεσιακός ο Νίκος Καραμπετάκης, που θα προσπαθήσει να πετύχει τη νίκη μετά από μια ήττα και μια ισοπαλία.

Ωρα 14:37 Από τα τελευταία εννέα παιχνίδια ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ξάνθη, τα έξι είναι για το Κύπελλο. Έπαιξαν και φέτος για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια στο θεσμό του Κυπέλλου. Τον περασμένο Σεπτέμβρη έπαιξαν δύο φορές μέσα σε τέσσερις μέρες στην Ξάνθη.

Ωρα 14:39 Το τελευταίο παιχνίδι στο Ηράκλειο το κέρδισε η Ξάνθη με 1-0 στις 8 Μαρτίου 2015 με γκολ του Παντελή Καπετάνου. Αυτό είχε συμβεί λίγες εβδομάδες πριν ο ΟΦΗ αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Ωρα 14:42 Συνολικά η Ξάνθη έχει φύγει έξι φορές νικήτρια από το Ηράκλειο. Και τα έξι διπλά της τα έχει κάνει μετά το «μιλένιουμ», αφού δηλαδή σταμάτησε ο Ευγένιος Γκέραρντ από τον ΟΦΗ. Ως τότε ο ΟΦΗ 10 νίκες και μια ισοπαλία σε 11 παιχνίδια που είχε υποδεχτεί την Ξάνθη.

Ωρα 14:45 Συνολικά μεταξύ των δυο ομάδων η προϊστορία δείχνει 19 νίκες του ΟΦΗ, 8 ισοπαλίες και 22 νίκες της Ξάνθης, ανεξαρτήτως έδρας. Με γηπεδούχο τον ΟΦΗ οι κρητικοί έχουν 15 νίκες, οι Θρακιώτες έξι και τρια ματς έληξαν ισόπαλα.

Ωρα 14:49 Πάμε στις συνθέσεις. Η Ξάνθη ξεκινά με Ζιβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Αλμέιδα, Κάστρο, Καντά, Λισγάρα, Ντουρεστάμ, Μπρίτο, Μελισσόπουλο και Μελιόπουλο.

Ωρα 14:53 Για τον ΟΦΗ οι πρώτοι έντεκα είναι οι Στρέζος, Νάστος, Γιακουμάκης, Μιχόγιεβιτς, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μεγιάδο, Ναμπί, Κοροβέσης, Νεϊρά, Ποτουρίδης.

Ωρα 14:56 Ο Παπαπέτρου από την Αθήνα έχει οριστεί διαιτητής στην αναμέτρηση με βοηθούς τους Μπουξμπαουμ Ανατολικής Αττικής και Παλαμίδα Λακωνίας.

Ωρα 14:59 Στον πρώτο γύρο, το μεσημέρι της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2018, η Ξάνθη είχε επικρατήσει εύκολα με 3-0 (28′ κεφαλιά Γέντρισεκ, 40′ σουτ Γέντρισεκ, 87′ φάουλ Κοβάτσεβιτς).

Ωρα 15:01 Στον αγωνιστικό χωρο ομάδες και διαιτητές, πάμε σε μετάδοση

1′ Εναρξη του αγώνα

5′ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ο Νεϊρά όμως νικήθηκε από τον Ζιβκοβιτς που έδιωξε σε κόρνερ

10′ Πιο καλά δείχνουν να πατούν οι γηπεδούχοι στο πρώτο δεκάλεπτο

15′ Νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα πάνω στον Ζιβκοβιτς

16′ Πρώτη καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, ο Μπρίτο βρέθηκε στην περιοχή, έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

45′ Ληξη πρωτου μερους. Αποτέλεσμα που δεν συμφερει τις δυο ομάδες. Αποτέλεσμα ημιχρόνου ΟΦΗ-ΑΟ Ξανθη 0-0

Ώρα 16:02 Έναρξη β’ μέρους

46‘ Μακρινό σουτ του Κασάδο μπλοκάρει ο Στρέζος.

52′ Αλλαγή για την Ξάνθη ο Καμαρά στη θέση του Μελιόπουλου.

58′ Ο Μπαριέντος στη θέση του Μελισσόπουλου

59′ Κίτρινη κάρτα στον Κοβάσεβιτς.

62′ Σουτ του Μπρίτο από το ύψος της περιοχής η μπάλα καταλήγει άουτ.

63′ Ο Σαρπόνγκ στη θέση του Μπρίτο, που αποχώρησε τραυματίας. Κλείνει τις αλλαγές της η Ξάνθη.

72′ Διαμαρτυρίες για τον ΟΦΗ για οφ σαιντ στον Ναμπι

75′ Κίτρινη κάρτα στον Μπαριέντος.

79′ Κίτρινη κάρτα στον Αλμέιδα.

80′ Τραυματισμός του Κοβασεβιτς απο αγκωνια του Βουό.

84′ Κιτρινη καρτα στον Ντίρεσταμ

85′ Απίστευτη απέκρουση του Ζίφκοβιτς σε φαουλ του Ναμπί

90′ Πέντε λεπτά καθυστερήσεις

90’+5 Λήγη αγώνα. Δικαιο αποτέλεσμα με τον ΑΟΞ να παιρνει ενα βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και τους Κρητικους να φευγου απογοητευμενοι από το Γεντικουλε. Τελικό αποτέλεσμα ΟΦΗ- ΑΟ Ξάνθης 0-0