Γ’ Εθνική: Με «ξανθιώτικα» γκολ ο Νέστος αγκάλιασε τον τίτλο βυθίζοντας προς το τοπικό την Ασπίδα

Ο Νέστος Χρυσούπολης καθάρισε πολύ εύκολα την Ασπίδα Ξάνθης στην μεταξύ των δυο ομάδων αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διατηρήθηκε στην κορυφή αυξάνοντας πλέον σε απόσταση ασφαλείας την διαφορά από την Καβάλα ενόψει του ντέρμπι της άλλης Κυριακής και με το ενάμισι πόδι έριξε την ξανθιώτικη ομάδα στο τοπικό.

Μάλιστα, αυτό το κατάφερε χάρη στην βοήθεια Ξανθιωτών, αφού ο Λάζαρος Ορφανίδης ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της ομάδας, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, ενώ οι αδερφοί Μελισσόπουλοι συνδυάστηκαν άψογα, με τον Αλέξη να βρίσκει τον Νίκο και τον τελευταίο να νικά τον Χατζηγεωργίου για το 3-0 στο 43′, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Το σκορ είχε ανοίξει με γκολ του Μπέλιτς από τα αποδυτήρια μετά από πάσα του Γκουτσίδη, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 87′ από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Σε γενικές γραμμές η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων ήταν εμφανής και αποτυπώθηκε στο γήπεδο, με την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη να κάνει στο δεύτερο ημίχρονο συντήρηση δυνάμεων.

Πλέον ο αήττητος Νέστος πάει την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη» για το ντέρμπι με την Καβάλα έχοντας διαφορά 4 βαθμών, μετά την ήττα της Καβάλας από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ενώ η Ασπίδα Ξάνθης που έχει το παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης με τον Ορφέα, θα χρειαστεί ένα μεγάλο θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία, ευρισκόμενη 14 βαθμούς από την γραμμή της σωτηρίας.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κυριακος Κετσιεμενίδης): Χαραλαμπίδης (80′ Μαϊμαρέλης), Μαϊντανός, Αρετάς, Χούσινετς (46′ Λ. Παπαδόπουλος), Μκρτσιάν, Κουντού, Αλ. Μελισσόπουλος (67′ Παρουτσής), Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλητσιώτης (22′ Ν. Μελισσόπουλος), Γκουτσίδης.
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Χρήστος Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαββόγλου, Κοντογιαννίδης (28′ Μωυσίδης), Μιχαλούδης, Μερακλής, Χατζηπαπά (75′ Χατζηπαρασκευάς), Κυριαζίδης, Δογανίδης (37′ Νταμπανλής), Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος (68′ Μαλαδένης), Ζώτος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ