Δακρυγόνα στο κέντρο της Κομοτηνής για να αποτραπούν συμπλοκές Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ και οπαδών του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (2/2) στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής και στους περιμετρικούς της δρόμους προς την περιοχή του ΚΤΕΛ όπου βρίσκεται στεγασμένος ο τοπικός Σύνδεσμος Φιλάθλων της αθηναϊκής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30 οπαδοί των «πράσινων» με ρόπαλα και κράνη αναζητούσαν οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην πόλη για τον αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους με την ΑΕ Κομοτηνής.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Η Φωνή της Ροδόπης», οι δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να απωθήσουν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών με αρκετούς ανυποψίαστους πολίτες, που δεν γνώριζαν τι ακριβώς συνέβαινε εκείνη την ώρα, να δυσανασχετούν από την αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Πάντως, σύμφωνα με τις αναφορές που υπάρχουν, δεν παρατηρήθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ροδόπης για την αναμέτρηση της Volley League. Η ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα έσπευσε να στείλει επιπλέον δυνάμεις στο γήπεδο την ώρα του αγώνα για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο facebook από γκρουπ που διατηρούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.