LIVE λεπτό προς λεπτό η 15η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Θράκης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα έξι παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Στην αγωνιστική ξεχωρίζει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ίασμο με τον Σώστη, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας για την είσοδο στα πλει οφ ανάμεσα σε Ελπίδα Σαπών και Βιστωνίδα Κοπτερού. Δύσκολη αποστολή για τον Πανθρακικό στους Υφαντές όπου θα αντιμετωπίσει τα Παγούρια.

Προγραμματισμένη έναρξη σε όλες τις αναμετρήσεις στις 15:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 2/2, Ώρα 15:00)

Γήπεδο ΕΠΣ: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Δόξα Προσκυνητών 1-0 (1′ Κογιος) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Γήπεδο Ιάσμου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Σώστη 2-0 (35′ Δραγανίδης, 42′ Ξενάκης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Γήπεδο Ξυλαγανής: Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-6 (30′, 43′, 75′ Παπακωνσταντίνου, 37′, 59′ Βάσκος) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Γήπεδο Παγουρίων: Αναγέννηση Παγουρίων – Πανθρακικός 0-3 (44′ Γρίβας, 86′ Χατζηιωαννίδης, 90′ Μαυρακης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Γήπεδο Στρύμης: Ορφέας Στρύμης – Δόξα Γρατινής 1-0 (76′ Θεοχαρους) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Γήπεδο Αρχοντικών: Ελπίδα Σαπών – Βιστωνίδα Κοπτερού 1-0 (20′ αυτογκολ) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ