Γ’ Εθνική: Χωρίς τα νέα αποκτήματα και με ενίσχυση από την Κ20 ο Εθνικός κόντρα στον Ορφέα

Με πολλά προβλήματα θα φιλοξενήσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τον Ορφέα Ξάνθης την Κυριακή, σε ένα από τα τελευταία χαρτιά που μπορεί να παίξει για να διατηρήσει όσες ελπίδες μπορεί για παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Δίγκας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς είναι τιμωρημένοι οι Δορουδιγένης, Μπινόπουλος και Γεωργαντζόπουλος ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα τελευταία τρία μεταγραφικά αποκτήματα που ανακοινώθηκαν, οι Δημήτρης Κεσσάτης, Κώστας Σιβούδης και Αλέξης Πουλουξής καθώς αν και ήρθαν τα δελτία τους, υπάρχουν ακόμα ζητήματα με τις κάρτες υγείας τους.

Μπροστά στον κίνδυνο να μην ούτε καν 16άδα για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, προωθήθηκαν από την β’ ομάδα του Εθνικού που αγωνίζονται στην Β’ ΕΠΣ Έβρου οι Βρύζας και Μπόρις. Έτσι υπάρχει πλέον 17άδα στην αποστολή του Δίγκα, την οποία απαρτίζουν οι εξής: Αρβανίτης, Μπαμπλής, Λίτσιος, Σωτηράκης, Λυμπέρης, Γκαβανόζης, Αντωνιάδης, Κούπας, Γκαϊδατζής, Δεδελούδης, Μαρασλής, Γκουντενούδης, Κ. Σιδηρόπουλος, Σ. Σιδηρόπουλος, Καρακασίδης, Βρύζας και Μπόρις.