Γ’ Εθνική: Τέλος ο Άγγελος Μαυράκης από το Κόσμιο με τον Πανθρακικό στο 90′ να κερδίζει την μάχη της απόκτησής του

 

Στον Πανθρακικό θα αγωνίζεται στο υπόλοιπο της περιόδου ο Άγγελος Μαυράκης, που μετά από ένα εξάμηνο αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ο Μαυράκης που στο τέλος της σεζόν μετά από χρόνια στην Ροδόπη αποχωρεί για την Κύπρο αφού ολοκληρώνει τις σπουδές του, συζήτησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει με την ομάδα και να συνεχίσει σε ομάδες του τοπικού Ροδόπης, με τον Πανθρακικό να πείθει τον Κύπριο επιθετικό, με την μετακινηση να πραγματοποιείται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης όπως και του Ερκάν στο παραπέντε της λήξης των μεταγραφών.

Ο 24χρονος Μαυράκης που αγωνίζεται ως εξτρεμ και φορ, κατάγεται από την Πάφο και ξεκίνησε στον Ατρόμητο Γεροσκήπου όπου αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική και συνέχισε στην Β’ Εθνική Κύπρου στην ομάδα της Πάφου. Ακολούθησαν οι Ακρίτας Χλώρακα και ο Αστερας Αιγέιρου στην πρωτη του χρονια στην Κομοτηνή ως φοιτητής. Επιστροφή Κύπρο και οι Ερήμη, ΕΝΑΔ Πολεως Χρυσοχους και για 1,5 χρόνο η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου όπου φλέτος είχε 4 τερματα στην Γ’ εθνική. Ο Μαυράκης είναι διεθνής με τα κλιμάκια της Εθνικής Κύπρου από εθνική Κ15 μέχρι την ελπίδων.

Μάλιστα ο Άγγελος Μαυράκης έχει ακόμα έναν αδερφό τον Χαράλαμπο που διακρίθηκε στα εθνικά κλιμάκια της Κύπρου και από φέτος αγώνίζεται και αυτός στην ΕΠΣ Θράκης, αρχικά στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και εδώ και λιγες ημέρες στην Αναγέννηση Παγουρίων.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανθρακικου τον Αγγελο Μαυράκη. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα με τις ικανότητες και την εμπειρία του.

⚽️ ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ⚽️