Football League: Επιστροφή στο «σπίτι» του στον Αιγινιακό για τον Καπετάνο!

 

Στον Αιγινιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ακραίος μπακ χαφ των Πανθρακικού, Κοσμίου και Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Καπετάνος.

Ο 23χρονος (30/10/95), τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ήταν στον Αιγινιακό και την διετία 2011-13. Ακολούθως έπαιξε σε Βατανιακό (6 συμμετοχές στα 17 του χρόνια), ΠΑΟ Κοσμίου (28 συμμετοχές και 3 τέρματα), Νέστο Χρυσούπολης (15 αγώνες με 2 γκολ), ακαδημίες Πανθρακικού (25 συμμετοχές με ένα τερμα), Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων (23 παιχνίδια, 1 γκολ). Φέτος είχε 10 συμμετοχές και ένα τέρμα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή δανεισμού από την Βέιλε της Δανίας του διεθνή ποδοσφαιριστή με την εθνική Μπαχρειν AL HARDAN, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας και μάλιστα ως αρχηγός.

Επίσης η ΠΑΕ ανακοινώνει τις μεταγραφές των επιθετικού Γιώργου Σοφιανη που μετά από έξι μήνες επέστρεψε στην ομάδα, του Αιγινιώτη αμυντικού Δημήτρη Καπετανου, καθώς και τον δανεισμό από την ΠΑΕ ΑΕΚ του εξτρέμ Βλαχομητρο Ανδρέα».