Europa League: Με Τόρο και Λοντίγκιν η λίστα του Ολυμπιακού για τους αγώνες με την Ντιναμό Κιέβου

Οι ημέρες πλησιάζουν για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου για τους 32 του Europa League και ήδη οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν στην ΟΥΕΦΑ την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς έκανε τα αναμενόμενα, επιλέγοντας να βάλει στη λίστα τους Γιούρι Λοντίγκιν, Ζιλ Ντίας και Γιώργο Μασούρα.

Ο Μαρτίνς επέλεξε να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσής του, όπου υπήρξε αποχώρηση δύο ποδοσφαιριστών που είχαν ρόλο και χρόνο στο πρώτο μισό (Ναουέλ, Φετφατζίδης), ενώ από τη στιγμή που δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ήταν απολύτως αναμενόμενο να μείνει εκτός λίστας, με τον Λοντίγκιν να τον αντικαθιστά.

Όλα αυτά είχαν αποτέλεσμα να μείνουν εκτός λίστας δύο από τα πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Φράνκο Σολδάνο και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Συνολικά έξι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν από την Ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού σε σχέση εκείνη του Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τους Ανδρέα Γιαννιώτη, Δημήτρη Νικολάου, Μάριο Βρουσάι, Γιάννη Φετφατζίδη, Γιάγια Τουρέ και Ματίας Ναουέλ.

Συνολικά οι Πειραιώτες δήλωσαν 23 ποδοσφαιριστές, στους οποίους βρίσκεται φυσικά και το όνομα του Ξανθιώτη αρχηγού της ομάδας Βασίλη Τοροσίδη. Αναλυτικά η λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League.

ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ
1. Λευτέρης Χουτεσιώτης, 32. Γιούρι Λοντίγκιν, 93. Ζοσέ Σα.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
21. Κωνσταντίνος Τσιμίκας, 35. Βασίλης Τοροσίδης, 26. Γιάγκος Βούκοβιτς, 66. Πάπε Σισέ, 25. Ρόντερικ Μιράντα, 23. Λεονάρντο Κούτρης, 20. Γιασίν Μεριά, 14. Ομάρ Ελαμπντελαουί.

ΜΕΣΟΙ
5. Ανδρέας Μπουχαλάκης, 4. Μαντί Καμαρά, 6. Μπίμπαρς Νάτχο, 8. Θανάσης Ανδρούτσος, 12. Γκιγιέρμε, 7. Κώστας Φορτούνης, 56. Ντάνιελ Ποντένσε, 11. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, 31. Ζιλ Μπαστιάο Ντίας, 16. Γιώργος Μασούρας

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
9. Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, 18. Αχμέντ Χασάν.