ΕΠΣ Έβρου: Όρισαν δύο βοηθούς διαιτητές την ίδια μέρα και ώρα σε τρία διαφορετικά γήπεδα…

Συνέβη και αυτό στους αρχικούς ορισμούς που δόθηκαν το πρωί στην δημοσιότητα για την προσεχή αγωνιστική στην ΕΠΣ Έβρου, που θα είναι και η πρώτη για το 2019.

Οποιος παρατηρούσε τους ορισμούς θα έβλεπε ότι οι βοηθοί Κορνισώρλης και Τρύπης εμφανίζονταν την ίδια ώρα, Κυριακή 3/2 και ώρα 15:00 το απόγευμα, να παίζουν αγώνες σε τρία διαφορετικά γήπεδα.

Ο Κορνισώρλης εμφανιζόταν να είναι πρώτος βοηθός του Βασιλόπουλου στην αναμέτρηση του Μαρακανά ανάμεσα στην Κ20 του Εθνικού και τη Νίκη Απαλού αλλά και δεύτερος βοηθός του Σουβαρά στην αναμέτρηση του γηπέδου Εξώπολης ανάμεσα στην Καππαδοκία και τον Ατρόμητο Άβαντα, αναμετρήσεις αμφότερες για την Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Την ίδια στιγμή ο Τρύπης εμφανιζόταν ως δεύτερος βοηθός του Βασιλόπουλου στο Μαρακανά, αλλά και ως πρώτος βοηθός του Σταφυλά στην αναμέτρηση στο γήπεδο της Χηλής ανάμεσα στην ΑΕ Νέας Χηλής και την Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης. Με άλλα λόγια, ο καθένας από τους δυο βοηθούς θα έπρεπε να διακτινιστεί και να είναι παρών ο καθένας σε δυο γήπεδα και συνολικά οι δυο τους σε… τρία, την ίδια μέρα και ώρα.

Τελικά το ζήτημα διορθώθηκε και δεν οφειλόταν σε λάθος ορισμό αλλά σε εκ παραδρομής αναφορά ότι το παιχνίδι ανάμεσα στην Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και τη Νίκη Απαλού θα διεξαγόταν στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής. Το παιχνίδι έχει μεταφερθεί τεσσερις ώρες νωρίτερα και θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί, οπότε θα μπορούν να παίξουν και τους δυο αγώνες οι βοηθοί.

Άλλωστε, στις 15:00 της Κυριακής η πρώτη ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει στο Φώτης Κοσμάς τον Ορφέα Ξάνθης παίζοντας ίσως το τελευταίο του χαρτί για να διατηρήσει κάποιες ελπίδες παραμονής. Θα ήταν παράλογο την ίδια ώρα, μερικά μέτρα πιο μακριά, να οριζόταν ο εντός έδρας αγώνας (και) της εφηβικής ομάδας…