Super League: Ο πρώην του Πανθρακικού Γιώργος Ζησόπουλος γράφει ιστορία με τον Λεβαδειακό

 

Ο 34χρονος αμυντικός έχει συνδέσει το όνομά του με την τοπική ομάδα, ξέχωρα από την (πετυχημένη) του καριέρα σε Αστέρα, Πανθρακικό, Ατρόμητο και Απόλλωνα. Ο Γιώργος Ζησόπουλος έχει καταγωγή από τη Λιβαδειά και όχι από την Κατερίνη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το gazzetta.gr πλέον έγραψε ιστορία με την «πράσινη» φανέλα, καθώς την Κυριακή «έπιασε» τον Γιάννη Μαρτιναίο στην κορυφή της λίστας με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία με τους Βοιωτούς! Αμφότεροι μετρούν από 174 και είναι θέμα χρόνου, ημερών για να είμαστε πιο σωστοί, ώστε να βρεθεί μόνος στην κορυφή και το όνομά του να περάσει στο πάνθεον του συλλόγου.

Ο έμπειρος άσος βρέθηκε πρώτη φορά στην ομάδα το 2005 προερχόμενος από τον ΠΑΟΚ και έμεινε εκεί πέντε σεζόν! Συνέχισε στον Πανθρακικό και το 2011 επέστρεψε για δεύτερη φορά στον Λεβαδειακό, όπου έμεινε ακόμη δύο χρόνια. Ακολούθησε ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος και ο Απόλλων Σμύρνης, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι όπου και γύρισε σε γνώριμα λημέρια. «Παιδιά είναι μεγάλη τιμή να είμαι πρώτος σε συμμετοχές όπως μου λέτε, αλλά δεν έχει σημασία το οποιοδήποτε ατομικό ρεκόρ ή επίδοση. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να μείνει ο Λεβαδειακός στην κατηγορία και αν τα καταφέρουμε, μόνο τότε θα το χαρώ», είπε σε όσους του μετέφεραν τη σχετικό του επίτευγμα, ύστερα από το 1-0 επί του Αρη.

Συνολικά μέχρι και σήμερα έχει παίξει σε 215 επίσημα παιχνίδια των Βοιωτών, όπου πέτυχε εννέα γκολ, ενώ τον έχουμε δει σε τρεις διαφορετικές θέσεις, στόπερ, κλασικό αμυντικό χαφ αλλά και τρόπο τινά «8αρι», αφού ξέρει μπάλα, αν και ανασταλτικός παίκτης. Ποιος ξέρει, μέχρι το τέλος της χρονιάς ίσως παίξει και σε κάποια άλλη θέση, εάν βέβαια χρειαστεί.