Γ’ Εθνική: Επίθεση στον (Αλεξανδρουπολίτη) Ανδρέα Μκρτσιαν από τους φίλους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με ανάρτησή τους στην σελίδα που διατηρούν στο facebook οι Φίλοι Ποδοσφαίρου Εθνικού Αλεξανδρούπολης επιτίθενται σφόδρα κατά του Αλεξανδρουπολίτη παίκτη Ανδρέα Μκρτσιαν, ο οποίος ήταν ο σκόρερ που χάρισε την νίκη στον Νέστο Χρυσούπολης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

ΕΘΝΙΚΟΣ-νέστος 0-1.Σήμερα χάσαμε έναν αγώνα που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο.Για μία ακόμη φορά χάνουμε στο τέλος αυτό που δικαιούμαστε.
Ίσως η χειρότερη ομάδα που πέρασε φέτος απο το Φ.Κοσμάς,αυτή η ομάδα των 11 “παιχταράδων” βουτηχτών επί 90′ είναι πρώτη και αήττητη?
Το γκόλ ήρθε στο 93′ μετά από ανύπαρκτο φάουλ που εμπνεύστηκε ο ανεκδιήγητος διαιτητής μαζί με τους απαράδεκτους επί 93′ βοηθούς του…σε αυτό βοήθησαν και οι παίχτες των φιλοξενούμενων,οι οποίοι σε όλο τον αγώνα έπεφταν με κραυγές σφαδάζοντας και ζητώντας κάρτες.
Πολύ άσχημη εντύπωση άφησε κυρίως ο ανδρέας μικ. ο οποίος από το πρώτο λεπτό ζητούσε να παίρνουν κάρτες οι παίχτες του ΕΘΝΙΚΟΥ με πολύ έντονο τρόπο.
Μάθε να σέβεσαι τον ιστορικό σύλλογο που σε έκανε ποδοσφαιριστή έστω και στην δύση της καριέρας σου,θεωρούμε μεγάλη ειρωνεία το ότι δεν πανηγύρισες δήθεν το γκόλ,όταν και στα δύο μάτς φερόσουν με τόσο αντισυναδελφική συμπεριφορά….
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ κάποτε θα ξανασηκώσει κεφάλι και κάποιοι
δεν θα περνάνε ούτε απ έξω ( για πολλούς αποδέκτες)…
Και πάλι μπράβο στους παίχτες που έμειναν και τα έδωσαν όλα!
Απαιτούμε σεβασμό στην φανέλα που φορέσαν διεθνής ποδοσφαιριστές όπως ο Ντέμης Νικολαϊδης,ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο τεράστιος Δήμος Καρασάνης!