Volley League: Πλήθος οι πολιτικές παρουσίες στην κοπή πίτας της ΑΕ Κομοτηνής (+photos)

Για μια ακόμα χρονιά τηρήθηκε η παράδοση και πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής παρουσία αθλητριών και αθλητών του συλλόγου, φίλων και υποστηρικτών αλλά και χορηγών της προσπάθειας.

Την Βασιλόπιτα “ευλόγησε” εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής ο πατήρ Βαλάντης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη για μία επιτυχημένη χρονιά με υγεία και νίκες. Το φλουρί των αθλητών κέρδισε η Ιωάννα Δημοπούλου, η οποία το γιόρτασε μαζί με τις συναθλήτριες της!

Η ιδιαίτερότητα της φετινής πίτας ήταν ότι αφενός βρίσκει την ΑΕΚ στην Α1 Ανδρών μετά από 20 χρόνια, αφετέρου βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Κατά συνέπεια πολλές ήταν οι πολιτικές παρουσίες. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν ο τέως υπουργός και βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, η πολιτευτής της ΝΔ και επί πολλά χρόνια γιατρός της ομάδας Βούλα Ελευθεριάδου, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Χαρίτου, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Πολυτσάκης.

Παρών ήταν επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. Σεβδυνίδης, ο κ. Θεοδωρίδης, ένας εκ των ιδιοκτητών της Εταιρίας KOSMOPLUS, που αποτελεί χορηγό του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής, όπως και ο πρόεδρος του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε. κ. Λυκούδης, μαζί με τον προπονητή του Ηρόδικου και αθλητή του ΓΑΣ “Κομοτηνή” Κίμωνα Λεχούδη. Ειδικά οι αθλητές του ανδρικού τμήματος είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από το άγχος των προπονήσεων και των αναμετρήσεων ενώ όλοι έδωσαν ραντεβού για την κοπή της Βασιλόπιτας του 2020!