LIVE η Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Μουδανιά, Καλαμαριά – ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππος – ΒΑΟ

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Καλαμαριά – ΓΑΣ Κομοτηνή, Λεύκιππος – ΒΑΟ και  Ασπίδα Ξάνθης – Μουδανιά για την Γ’ Εθνική Μπάσκετ.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνετσε για την εξέλιξη παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής Ασπίδα Ξάνθης – Μουδανιά, Καλαμαριά – ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππος – ΒΑΟ σημαντικά για τις δυνατές ομάδες της Θράκης.

Ωρα 15:23 Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Ασπίδα Ξάνθης – Ν. Μουδανιά, ΠΣ Ευκαρπίας-ΑΟ Πολύγυρου, ΜΕΝΤ-Αστέρας Σίνδου, Ζέφυρος-Δέκα, Λεύκιππος Ξάνθης-ΒΑΟ, Απόλλων Καλαμαριάς-ΓΑΣ Κομοτηνή και Μακαμπή-Αίας Ευόσμου.

Ωρα 15:25 Σε ένα τέταρτο περίπου ξεκινα ο πρωτος αγωνας της 13ης αγωνιστικής στον Ευμοιρο ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και τα Μουδανιά.  Η Ασπίδα που μετρα 3 σερί ήττες που την εφεραν στην ζώνη του υποβιβασμού υποδεχεται τα Μουδανια που ειναι ο σακος του μποξ στην κατηγορια και λογικά θα πάρει μια εύκολη νίκη.

Ώρα 15:29 Ετοιμαζονται για το τζάμπολ στον Εύμοιρο οι δυο ομάδες.

Ωρα 15:33 Να σας αναφέρουμε ότι νέος χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα.  Τα μέλη της εταιρείας μας διαθέτουν πολύτιμη πείρα  καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα μας έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. &  ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και  5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ώρα 15:34 Εναρξη αγώνα στην Ξάνθη

Ωρα 15:38 Χορηγός είναι επίσης  το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος». Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:42 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:45 Στο 9′ η Ασπίδα προηγειται με 22-8.

Ωρα 15:48 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:49 Λήξη πρωτου δεκαλέπτου. Η Ασπιδα προηγείται με καλο τον Μανδαλάκη με 16 πόντους.  Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου Ασπιδα Ξάνθης, Μουδανιά 24-8

Ώρα 15:54 Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:56 Στο 14΄προηγειται 32-12 η Ασπίδα που κανει αναμενόμενο υγιεινό περίπατο.

Ώρα 16:03Τέλος χορηγός της μετάδοσης θα είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής, εξειδικευμένος σε αθλητικά προγράμματα για ερασιτεχνικά σωματεία και προγράμματα υγειας αθλητών. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:12 Ημιχρονο. Η Ασπιδα προηγείται με 17 πόντους.  Αποτέλεσμα ημιχρόνου Ασπιδα Ξάνθης, Μουδανιά 42-25

Ώρα 16:51 Λήξη τρίτου δεκαλέπτου. Η Ασπιδα αυξάνει την διαφορά.  Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου Ασπιδα Ξάνθης, Μουδανιά 71-40

Ώρα 17:09 Λήξη αγώνα. Η Ασπιδα παιρνει αναμενόμενη νίκη με διαφορά.  Τελικό αποτέλεσμα Ασπιδα Ξάνθης, Μουδανιά 99-57

Ώρα 17:14 Να σας αναφέρουμε και πάλι ότι χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα.  Τα μέλη της εταιρείας μας διαθέτουν πολύτιμη πείρα  καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα μας έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. &  ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και  5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ώρα 17:22 Χορηγός είναι επίσης  το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος». Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:29 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:35 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:42Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:47 Τέλος χορηγός της μετάδοσης θα είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής, εξειδικευμένος σε αθλητικά προγράμματα για ερασιτεχνικά σωματεία και προγράμματα υγειας αθλητών. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:55 Στο ντερμπι η Ευκαρπία προηγειται με 59-42 του Πολύγυρου στο ημίχρονο, και η ΜΕΝΤ της Σίνδου με 39-31.

Ώρα 18:02 Έναρξη αγώνων σε Καλαμαριά και Ξάνθη.

Ώρα 18:25 Λήξη πρωτου δεκαλέπτου στην Θεσσαλονίκη. Στην Καλαμαριά εχουμε ντέρμπι. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου Απόλλων Καλαμαριάς-ΓΑΣ Κομοτηνή 17-18

Ώρα 18:26 Λήξη πρωτου δεκαλέπτου στην Ξάνθη. Ο Λεύκιππος έχει παρει σημαντικό προβάδισμα. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου Λεύκιππος Ξάνθης-ΒΑΟ   26-18

Ώρα 18:34 Στην Καλαμαριά συνεχίζεται το ντέρμπι με τον ΓΑΣ ενα πόντο μπροστα 23-24 στο 15′. Απόλλων Καλαμαριάς-ΓΑΣ Κομοτηνή 23-24

Ώρα 18:49  Στο ντερμπι η Ευκαρπία προηγειται με 77-63 στο 30′  του Πολύγυρου.

Ώρα 18:50 Ημίχρονο στην Θεσσαλονίκη. Στην Καλαμαριά ο ΓΑΣ ξεφυγε 4 πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Απόλλων Καλαμαριάς-ΓΑΣ Κομοτηνή 30-34

Ώρα 18:51 Ημίχρονο στην Ξανθη. Ο Λεύκιππος έχει παρει προβάδισμα 10 πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Λεύκιππος Ξάνθης-ΒΑΟ 43-33

Ώρα 19:00 Μεγάλη νικη για την Ευκαρπία επί του Πολυγυρου με 95-88 και ξεφευγει 3 νίκες απο τους Χαλκιδικιώτες και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, ενω και η ΜΕΝΤ επικρατησε του Αστερα Σίνδου με 82-65.

Ώρα 19:03 Στα υπόλοιπα παιχνίδια στο ημιχρονο έχουμε Ζέφυρος-ΔΕΚΑ 27-44 και Μακαμπή-Αίας Ευόσμου 22-36.

Ώρα 19:26 Λήξη τρίτου δεκαλέπτου στην Ξάνθη. Ο Λεύκιππος ψανει το προβάδισμα, μειωνει ο Βυζαντικος. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου Λεύκιππος Ξάνθης-ΒΑΟ 56-54

Ώρα 19:36 Ο ΓΑΣ κρατα μικρο προβαδισμα στην Καλαμαριά με 4 πόντους στο 35′. Απόλλων Καλαμαριάς-ΓΑΣ Κομοτηνή 58-62

Ωρα 19:52 Τελος και της τεταρτης περιόδου στην Καλαμαριά αλλά όχι και του αγωνα. Κατάφερε να καλύψει την διαφορά ο Απόλλων και το ματς οδηγείται στην παράταση. Αποτέλεσμα τέταρτης περιόδου: Απόλλων Καλαμαριάς-ΓΑΣ Κομοτηνή 70-70

Ωρα 19:54 Τέλος του αγώνα στο Φίλιππος Αμοιρίδης. Επιστροφή στις νικες για τον Λεύκιππο με σημαντική επικράτηση επί του Βυχαντινού Αθλητικού Ομίλου. Τελικό αποτέλεσμα: Λεύκιππος Ξάνθης – ΒΑΟ 77-70

Ωρα 20:12 Τεράστια νίκη ανόδου για τον ΓΑΣ Κομοτηνή στην Καλαμαριά. Στην παράταση και σε ματς που κρίθηκε στον πόντο, ανεβάζει την ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη μόνη της στην 2η θέση. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Καλαμαριάς – ΓΑΣ Κομοτηνή 78-79