Γίνεται πρωταγωνιστής σε μουσικό βιντεοκλίπ ο κορυφαίος θρακιώτης αθλητής των τελευταίων ετών

Στην Θράκη θα γυριστεί η νέα περιπέτεια του Μιχάλη Ηλιάσκου και του Δημήτρη Τεκτονίδη, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις ελληνικές ομορφιές σε διαδυκτιακή μετάδοση!

Έχοντας στο πλευρό τους τον παραολυμπιονίκη του Ρίο ντε Τζανέιρο και δύο φορές παγκόσμιο παραολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαλετζάκη, ο οποίος θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή του νέου τους μουσικού video clip, αρχίζει ένα ταξίδι στην όμορφη Θράκη προβάλλοντας τα πολιτιστικά μας μνημεία ξεκινώντας από τη καταγωγή του χρυσού μας παραολυμπιονίκη της Φέρες.

Η Παναγία Κοσμοσώτειρα, η υδάτινη γέφυρα, το Δέλτα του Έβρου, τα κάστρα του Διδυμοτείχου, τα Λουτρά Τραϊανούπολης, το σπηλαίο του Κύκλωπα και πολλά άλλα ιστορικά μέρη θα προβάλλονται στο νέο Greek Natural Video.

Το τραγούδι με τίτλο “Δώσε κουράγιο” κρύβει το μεγαλύτερο όπλο της ανθρωπότητας την ίδια την αγάπη, την αλληλεγγύη, την ομαδικότητα τη ψυχική δύναμη και το πόσο σημαντικό είναι η αληθινή φιλία ώστε ο άνθρωπος να ξεπερνά τον ίδιο του τον εαυτό δίνοντας αγάπη και η ίδια η ζωή του χαρίζει τελικά τη δόξα.

Το μήνυμα αυτό, εκτίμησαν οι εμπνευστές της ιδέας του βιντεοκλίπ, δε θα μπορούσε να το μεταφέρει άλλος πάρα μόνο ο χρυσός μας Παραολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλετζάκης, ο οποίος σταθερά τα τελευταία χρόνια στην ψηφοφορία αναγνωστών και συντακτικής ομάδας του ThrakiSportS αναδεικνύεται σε κορυφαίο αθλητή της Θράκης σε όλα τα αθλήματα. Ετσι θα βρεθεί συνεργείο στον Έβρο και τα γυρίσματα θα εκτελεστούν στις 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου κατα μήκος της Θράκης (και όχι μόνο στον Έβρο).

Όπως αναφέρει το e-evros, η GNVMUSIC αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που σκοπό έχει ν’ αναδείξει την ίδια την Ελλάδα, τον πολιτισμό, τα ήθη, τα έθιμα, τα τοπικά προϊόντα, ανθρώπους της τέχνης αλλά και τους πραγματικούς ήρωες με στόχο την προώθηση της χώρας μας σε όλο τον κόσμο αλλά και στους ίδιους τους Έλληνες καθώς και στους ομογενείς και η ανάδειξή του ως ο αρχικός τόπος προορισμού.

Δείτε το teaser του νέου video clip όπως το ανέβασε στο youtube το e-evros: