Γ’ Εθνική: Ο Μκρτσιάν κράτησε ζωντανό τον Νέστο! Άδικη ήττα με παράπονα για τον ηρωικό και με 10 Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Ο βελτιωμένος Εθνικός Αλεξανδρούπολης παρά τις αποχωρήσεις παικτών που πήδηξαν από το καράβι στα δύσκολα ηττήθηκε στο φινάλε με κεφαλιά του εβρίτη Μκρτσιαν από τον κάκιστο αλλα πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης και πλέον δύσκολα θα προλάβει την σωτηρία του.

Ο Εθνικός που ούτε συμπληρώνει δεκαοχτάδα με αρκετές αλχημείες του Γιώργου Δίγκα, όπως και στην Πέρνη, τον Νίκο Γκαιδατζή σε νέα θέση ως στοπερ και δίπλα του τον νεαρό Σωτηράκη ήταν καλύτερος αξιζε την νίκη και παρα το γεγονος οτι αγωνιστηκε με 10 από το 67′  μετά την αποβολή του Γιάννη Δορουγιδένη, δεν απειλήθηκε πλην του τερματος του Μκρτσιαν και έδειξε οτι εαν γινόταν σωστότερος προγραμματισμός από την αρχή η ομάδα θα είχε καλύτερες πιθανότητες για την παραμονη της.

Ο αγώνας δεν ελιχε πολλές φασειςπλην καποιων σουτ όπως του Γεωργαντζόπουλου στο 31′ και του Γκαβανόζη έξω από την περιοχή στο 35′, που έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασίου. Στο 74′ ο Νέστος έχασε την πρώτη του σημαντική ευκαιρία στην αναμέτρηση, με κεφαλιά του Μκρτσιάν που πέρασε ελάχιστα άουτ, με τον ιδιο ωστοσο με το έκτο του φετινό τέρμα με κεφαλιά από ανυπαρκτο ωστόσο φαουλ που καταλογισε ο Δραμινούς Πουλικιδης, “ξελάσπωσε” τον Νεστο που όπώς ανέφερε και ο προπονητης του δεν αξιζε την νίκη και λόγω κούρασης από τα συνεχή εκτος εδρας παιχνίδια πραγματοποίησε την χειρότερη εμφανισή του. Ετσι ο Νεστος παρεμεινε συτην κορυφή δείχνοντας οτι έχει παίκτες νικητές όπως ο Μκρτσιαν, ο Αθανασίου, ο Γκουτσιδης, ο Καθάριος και ο Αλέξης και Νίκος Μελισσόπουλος.

Στα ωραια του αγώνα οτι ο Μκρτσιαν δεν πανηγύρισε το τέρμα του λόγω εντοπιότητας και η παραδοχή και ο χαιρετισμός του Κετσιεμενίδη προς τον Δίγκα στο τέλος της συνάντησης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δίγκας): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Γεωργαντζόπουλος (63′ Κούπας), Καρακασίδης (74′ Αντωνιάδης), Γκαβανόζης, Μαρασλής (85′ Λίτσιος).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊδάνος, Αρετάς (37′ Νικλητσιώτης), Χούσινετς (72′ Τζαμπέγια), Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης, Καθάριος, Ν. Μελισσόπουλος, Μπέλιτς (69′ Παπουτσής), Αλ. Μελισσόπουλος, Γκουτσίδης.