Γ’ Εθνική: Με τους πρωτοπόρους Εθνικός και Άρης, εντός έδρας αγώνες για τους υπόλοιπους Θρακιώτες (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις στην κορυφή που αφορούν και την ουρά της βαθμολογίας θα είναι η 16η, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Το πρόγραμμα περιλαμβανει τους εξής αγώνες: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Νέστος Χρυσούπολης, Καβάλα – Άρης Αβάτου, ΠΑΟK Κοσμίου – Αλέξανδρος Κιλκίς, Ασπίδα Ξάνθης – Πανσερραϊκός, Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Καλαμπακίου, Κεραυνός Πέρνης – Απόλλων Παραλιμνίου και Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αετός Ορφανού.

Στο μοναδικό παιχνίδι που γίνεται στην Θράκη ο τέταρτος και Θρακοφάγος Άρης Αβάτου (25 βαθμοί) μετά την ήττα από το Καλαμπακι δοκιμαζεται στην Καβαλα που θέλει την 11η σερί νίκη της και είναι το μεγαλο φαβορί της αναμετρησης δεδομενου και των απουσιών των Θρακιωτων, αφού θα απουσιάζουν οι τραυματίες Παπαδιώτης, Βαφειάδης και Ταχτσίδης αλλά και ο τιμωρημένος Βασίλης Δόντσος. Επανερχονται ομως οι Μελισσόπουλος και Ψεμματάς.

Να πλησιασει μπει στην πρώτη τετρ’αδα και να περασει στην πρώτη θεση από τιςομαδες της Θρακης θέλει ο Ορφέας Ξάνθης (23 βαθμοι) που υποδέχεται το φορμαρισμενο Καλαμπακι (14 βαθμοί) που σε 4 μερες επιστρεφει στο ΔΑΚ Ξανθης και θελει να πετυχει νίκη όπως με το Άβατο, ωστε να αυξησει τις ελπίδες παραμονής του. Ο Μπάμπης Χατζημεστής θα έχει και πάλι απουσίες αλλα και αρκετές επιστροφες. Θα απουσιασουν οι Τορομανίδης και ο Μουνταγκιδης, επιστρεφουν όμως οι
Πασχαλάκης, Μουμίνογλου και Σουκρήογλου.

Δύσκολη αποστολή έχει στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (10 βαθμοί) που φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης που καιγεται για την 10η σερί νικη του ώστε να παραμεινει στην κορυφη μπροστά από την Καβάλα. Οι Εβρίτες που προερχονται από τον πρωτο τους βαθμό εκτός έδρας θα έχουν αρκετες επιστροφες αφού με την Πέρνη αγωνιστηκαν με 12 παίκτες. Ο Γιώργος Διγκας θα έχει τον Σωτηρακη και τον Λίτσιο, ενω θα απουσιάσει ο Σιδηρόπουλος, αλλα και οι Τσαπάνης, Πατσιώρας και Μαλτέζος που αποχώρησαν από την ομάδα για την Άνθεια.

Τέλος τα τελευταία τους χαρτιά παιζουν η Ασπιδα Ξάνθης (10 βαθμοί) και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου (8 βαθμοι) που υποδεχονται ομάδες που θεωρητικά κυνηγούν στην μαχη της σωτηρίας τον Πανσερραικό και τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Ιδίως η Ασπίδα που έχει λιγες περισσοτερες πιθανότητες περιμένει να δει τι θα γίνει και με την ενστασή της στον αγώνα με την Πέρνη ώστε να μειωσει την διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού στους 4 από τον Κεραυνό, ενω τώρα ειναι στο -11, ενω το Κόσμιο στο -13!

Η επόμενη 17η αγωνιστική: Απόλλων Παραλιμνίου-Αετός Ορφανού, Άρης Αβάτου– Κεραυνός Πέρνης, Αλέξανδρος Κιλκίς– Εθνικός Σιδηροκάστρου, Πανσερραϊκός–Καβάλα, Α.Ε. Καλαμπακίου– ΠΑΟΚ Κοσμίου, Νέστος Χρυσούπολης– Ασπίδα Ξάνθης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης–Ορφέας Ξάνθης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 και όπως συμβαίνει έξι χρόνια τώρα θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):

Κεραυνός Πέρνης – Απόλλων Παραλιμνίου
Στρατούδης, Διαμαντής (Έβρου), Κυριαζής (Θεσσαλίας)

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αετός Ορφανού
Μαυρίδης, Κεσίσογλου, Αρέστης (Πέλλας)

Καβάλα – Άρης Αβάτου
Μελτζανίδης, Παπαδάκης, Χριστοδούλου (Ημαθίας)

ΠΑΟ Κοσμίου – Αλέξανδρος Κιλκίς
Τσιάρας, Κουκούμης, Ζαχαριάς (Καβάλας)

Ασπίδα Ξάνθης – Πανσερραϊκός
Γεωργιτσόπουλος (Δράμας), Δημητριάδης, Καραγιάννης (Θράκης)

Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Καλαμπακίου
Σαφούρης, Αναστασιάδης, Σακκός (Σερρών)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Νέστος Χρυσούπολης
Πουλικίδης, Κουβελάκης (Δράμας), Εμπλιούκ (Ξάνθης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ