Ντοκουμέντο: Το άγνωστο ως σήμερα έγγραφο που έβαλε την ταφόπλακα στην ΠΑΕ Πανθρακικός

Ήταν 26 Ιανουαρίου του 2017 όταν με επίσημο δελτίο Τύπου η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Football League, λόγω των οικονομικών δυσχεριών που αντιμετώπιζε. Τέτοια μέρα, δυο χρόνια πριν.

Η είδηση στους περισσότερους είχε σκάσει ως βόμβα μέσα από τις αναρτήσεις του ThrakiSportS, που μια ημέρα πριν με βαριά καρδιά είχε αποκαλύψει το «τετέλεσται», από την στιγμή που καθυστερούσε η επίσημη ανακοίνωση.

Τέτοιες ώρες, δυο χρόνια πριν, οι παίκτες του Πανθρακικού έσπευδαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Κικιδίου για την τελευταία προπόνηση που δεν θα πραγματοποιούνταν ποτέ και με σκυμμένα κεφάλια αποχωρούσαν παίρνοντας τα πράγματά τους.

Λίγο μετά η ΠΑΕ Πανθρακικός με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα και ακολούθως την διάλυσή της (πρόκειται για το έγγραφο στην κεντρική φωτογραφία).

Σήμερα, δυο χρόνια μετά την επίσημη ανακοίνωση της διάλυσης της ΠΑΕ Πανθρακικός, το ThrakiSportS παρουσιάζει ένα άλλο έγγραφο, άγνωστο στο ευρύ κοινό.

Είναι το έγγραφο που έβαλε δέκα μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου 2017 την ταφόπλακα στην ΠΑΕ Πανθρακικός και σήμανε την οριστική διάλυση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας και την εκκαθάρισή της.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ως αιτία δεν προβάλλεται κάποιο αίτημα της ΠΑΕ Πανθρακικός αλλά προηγηθέν έγγραφο της Ένωσης Β’ Εθνικής ότι έχει αποβάλει από το πρωτάθλημα τον Πανθρακικό και άρα παύει να αποτελεί ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία…