Volley League: Παρελθόν από την ΑΕ Κομοτηνής (και) ο κορυφαίος παίκτης της Νέλσον Μουράνγκουα

 

Παρελθόν από την ΑΕ Κομοτηνής είναι σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και μερικές ώρες ο Νέλσον Μουράνγκουα. Ο διαγώνιος από την Ρουάντα αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της ΑΕ Κομοτηνής στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και για πολλούς τον κορυφαίο παίκτη της.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλοι οι ξένοι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι στην Κομοτηνή δεν συνεχίζουν στην ομάδα, αφού έχουν αποχωρήσει και οι δύο βραζιλιάνοι τις προηγούμενες εβδομάδες. Βέβαια, το να αποχωρεί η βασική επιλογή διαγώνιου από την ΑΕ Κομοτηνής αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την ομάδα.

Ο Μουράνγκουα έχει γεννηθεί το 1993, έχει ύψος 2.07 και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ομάδα Ανδρών της χώρας του, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει η παρουσία του και στην κορεατική λίγκα. Με τις εμφανίσεις του ιδίως στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον και πανελλαδικής κυκλοφορίας εντύπων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του, ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης είχε αποκαλύψει ότι από πολύ νωρίς είχε εισηγηθεί στην διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει από νωρίς στην επέκταση του συμβολαίου του και για την επόμενη χρονιά, εφόσον φυσικά η ομάδα παραμείνει στην Α1. Βέβαια, πλέον όλα δείχνουν να έχουν αλλάξει.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η ΑΕ Κομοτηνής θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που μένει είναι ότι όλες οι επιλογές παικτών που έγιναν το καλοκαίρι από την αγορά του εξωτερικού, δεν συνεχίζουν στον σύλλογο. Κάτι που μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να είναι…