Κατάλληλο μόνο για να παιχτεί… πόλο το γήπεδο ομάδας της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας

Αυτή είναι η εικόνα του πλημμυρισμένου γηπέδου του Νέου Ζυγού Ξάνθης, σε φωτογραφία που αναρτήθηκε το μεσημέρι στα Καιρικά Νέα Θράκης για την κατάσταση που επικρατεί από την έντονη βροχόπτωση που επικράτησε τις προηγούμενες ώρες αλλά ενόψει και του νέου κύματος κακοκαιρίας την Παρασκευή.

Πρόκειται για το γήπεδο όπου αγωνίζεται ο τοπικός Ηρακλής. «Γήπεδο πόλο», «Κολυμβητήριο», «Καταδύσεις σε πισινα Ολυμπιακών προδιαγραφων», έσπευσαν να σχολιάσουν αμέσως αρκετά μέλη της ομάδας στο facebook. Κάποιοι άλλοι ωστόσο προχώρησαν ακόμα περισσότερο, σχολιάζοντας το λουκέτο εδώ και χρόνια στο Κολυμβητήριο Ξάνθης.

«Έχουμε και πόλο στην Ξάνθη.. Κολυμβητήριο μπορεί να μήν έχουμε αλλά νταξ…», σχολίασε ένας πολίτης ενώ ένας ακόμα στο ίδιο μήκος κύματος ανέφερε: «Μπράβο στην Δημοτική Αρχή που έφτιαξε το κολυμβητήριο μια ώρα αρχύτερα».

Πάντως την προσεχή αγωνιστική ο Ηρακλής Νέου Ζυγού δεν αγωνίζεται εντός αλλά εκτός έδρας, οπότε δεν κινδυνεύει με αναβολή κάποιος αγώνας σε αυτό το γήπεδο, αλλά είναι προφανές ότι δεν μπορούν ούτε καν προπονήσεις να διεξαχθούν παρά μονάχα για τα λεγόμενα σπορ του υγρού στίβου…