Οι επιτυχίες του Διομήδη Ξάνθης το περασμένο Σαββατοκύριακο και οι προσεχείς συμμετοχές

Από επιτυχίες σημαδεύτηκαν οι παρουσίες αθλητών του Διομήδη Ξάνθης στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που φιλοξένησε στην πόλη της Ξάνθης αλλά και σε ημερίδα κλειστού στίβου στο κλειστό γυμναστήριο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Εκεί βρέθηκαν το Σάββατο η Ευαγγελία Παπαϊωάννου, ο Μιχάλης Παπουτσόγλου, ο Γιάννης Δομασής και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης. Τα παιδιά του ξανθιώτικου συλλόγου που βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας είχαν την ευκαιρία να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με κυριότερη επιτυχία την 2η θέση της Ευαγγελίας Παπαϊωάννου στην σφαιροβολία γυναικών με ατομικό ρεκόρ 13.60μ.

Την Κυριακή στους Αναπτυξιακούς Αγώνες σε ανώμαλο έδαφος που έλαβαν χώρα στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου στον Ζυγό Ξάνθης, η σκυταλοδρομία 4×1.000 μέτρα του Διομήδη αναδείχθηκε πρώτη. Την μεικτή ομάδα αποτελούσαν οι Μανώλης Μακρίδης, Μιχαέλα Αμπατζή, Αναστασία Κοπάνα και Αναστάσιος Μακρίδης.

Η Ραφαέλα Τουρατζιδου βγήκε 3η ως Παγκορασίδα Α’ στα 3.000 μέτρα, ενώ ο Παύλος Εμμανουηλίδης ήταν 4ος στα 3.000 μ. κατηγορίας Παμπαίδων Α’.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το προσεχές Σάββατο 26 Ιανουαρίου η ομάδα του Διομήδη Ξάνθης θα συμμετάσχει σε ημερίδα κλειστού στίβου στις Σέρρες, στο κλειστό προπονητήριο του ΔΑΚ Σερρών υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολής Μακεδονίας-Θράκης.

Στις Σέρρες θα αγωνιστούν στην σφαιροβολία γυναικών η Ευαγγελία Παπαϊωάννου, στο ίδιο αγώνισμα των παγκορασίδων η Γεωργία Δομασή και στους εφήβους ο Γιάννης Δομασής, στα 60 μέτρα εφήβων ο Μιχάλης Παπουτσόγλου και στα σπριντ των παίδων οι Γιάννης Εμμανουηλίδης και Θανάσης Παπαναστασίου ενώ τέλος στο μήκος των παίδων θα αγωνιστεί ο Παύλος Εμμανουηλίδης.