Euroleague: Παρουσία Θρακιωτών ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη, χαστούκι και στον Παναθηναϊκό

 

Παρουσία και λίγων φίλων του από την Θράκη αλλά και των συνήθων υπόπτων διαιτητών, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε.

Η τουρκική ομάδα έπιασε από το “λαιμό” τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα της στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε με ευκολία στο τελικό 90-75, που αφήνει τους ερυθρόλευκους στην πέμπτη θέση. Τα.. βαριά χαρτιά των “ερυθρόλευκων” δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην έδρα της ομάδας του Ομπράντοβιτς, με τον Γκριν να είναι πρώτος σκόρερ του ματς με 17 πόντους και τον Τίμα να ξεχωρίζει ξεχώρισε από τους “ερυθρόλευκους” (14 π. με 4/7 τρίποντα).

Ούτε όμως ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να πανηγυρίσει το διπλό στο Τελ Αβίβ, αφού έχασε από την Μακάμπι με 84-75 και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος αποκλεισμού από την συνέχεια, αφού υποχώρησε στην 12η θέση και μακριά από την 8άδα. Γενικά, οι έδρες “μίλησαν” στα παιχνίδια της Πέμπτης, μιας και πέρα από τη Φενέρμπαχτσε και τη Μακάμπι, τα κάστρα τους υπερασπίστηκαν τόσο η Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στη Ζαλγκίρις όσο και η Ρεάλ απέναντι στην Εφές.

Ο Ολυμπιακός υποχώρησε στο 12-8, ωστόσο παρέμεινε στην πέμπτη θέση, σε απόσταση βολής από την τέταρτη Εφές Αναντολού. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός υποχώρησε στο 8-12 και τη δωδέκατη θέση, με την οκτάδα να απομακρύνεται επικίνδυνα. Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 90-75
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 84-75
Αρμάνι Μιλάνο – Ζάλγκιρις Κάουνας 80-70
Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντολού Εφές 92-84

Το πρόγραμμα της Παρασκευής
Ώρα 19:00 Χίμκι – Μπάγερν Μονάχου
Ώρα 19:15 Νταρουσάφακα – Μπασκόνια
Ώρα 20:00 Μπουντούτσνοστ – Γκραν Κανάρια
Ώρα 22:00 Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας