ΕΠΣ Έβρου: Επιστρέφει ως ποδοσφαιριστής στην Άνθεια ο πρώην προπονητής της Μιχάλης Φλώρος

 

Ο Μιχάλης Φλώρος, αφού ξαναφορεσε για λιγο τα παπουτσια του ως ποδοσφαιριστής στο Εθνικό Αλεξανδρούπολης φαινεται οτι … αρεστηκε και έτσι πλέον ως μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την σεζόν σε γνωριμο περιβάλλον μετά το τέλος της συνεργασιας του πριν τα Χριστούγεννα με την ομάδα που πέρυσι ως προπονητής μαζί με τον Σάκη Παπαράδη στον πάγκο σήκωσαν την κούπα του πρωταθλήματος.

Ο 34χρονος προπονητής – παίκτης θα συνεχίσει μέσα στο γηπεδο στην Ενωση Ανθειας Αριστεινου, ομάδα με την οποία ως τεχνικός στα πρώτα του προπονητικά βήματα διεκδίκησε το πρωτάθλημα και έφτασε σε δύο σερί τελικούς κυπελλου. Με την ηγετική παρουσία του, ως παίκτης, αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρια του τον Τολη Μπιτσο που θα εχει πλέον ένα ακόμα όπλο μετά τους Πατσιώρα και Μαλτέζο που επέστρεψαν και αυτοί στην ομάδα από τον Εθνικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φλώρος στις αρχές Νοέμβρη στο παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου πάτησε ξανά χορτάρι μετά από 40 μήνες, αφήνοντας στην άκρη για λίγο τη προπονητική του φόρμα, μια εβδομάδα μετά τη γέννηση του τρίτου του παιδιού, ενός υγιέστατου μπέμπη που έφερε στη ζωή η σύζυγός του Ίνα.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε  ακαδημίες Ξάνθης, ΠΑΕ Θράκη, Δόξα Δράμας, Καλαμάτα, Ολυμπιακό Βόλου, Νέα Χηλή, Έβρο Σουφλίου και φυσικά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.