ΕΠΣ Έβρου: Αποχωρεί από την Θράκη Φερών μετά το ματς με την ΑΕΚ ο «κεραυνός» Σταύρος Μαυρομάτης

 

Στην Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει και στον Κεραυνό Κολχικού στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας ο πλάγιος μπακ της κυπελλούχου Θράκης Φερών Σταύρος Μαυρομάτης.

Ο 27χρονος Σταύρος Μαυρομάτης αποχωρεί για την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται η οικογένειά του και συμφώνησε με την φιλόδοξη ομάδα του Κολχικού, με καθυστέρηση λίγων μηνών αφού και το καλοκαίρι όπως και τώρα είχε προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής αλλά και της Θεσσαλονίκης, που τον γνώριζαν από το προηγούμενο πέρασμά του εκεί.

Ο «Ρομπέρτο Κάρλος» του Έβρου, όπως αποκαλείται από τους φίλους του λόγω θέσης και κουρέματος, φέτος ήταν μέλος της καλύτερης εντεκάδας της ΕΠΣ Έβρου στον διαγωνισμό του ThrakiSportS, όπως και το πρώτο μισό του πρωταθλήματος πιάνοντας τα παλιά του στανταρ. Το αντίο με την Θρακη Φερών θα ειναι ο αγώνας με την ΑΕΚ Έβρου στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, σε Τρίκαλα, Έβρο Σουφλίου, Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου, Αστραπή Νεάπολης, Οδυσσέας Κορδελιού, Ελλήσποντος Κριθιάς, Πορταριά, Μακεδονικό Ασκού, ΑΕ Πολυδενδρίου και Φοίνικα Νικήτης.