Γ’ Εθνική: Τεράστιο διπλό του Ορφέα Ξάνθης στο Σιδηρόκαστρο, βλέπει πλέον τετράδα στη βαθμολογία

Πολύ αποφασισμένος και αποτελεσματικός παρουσιάστηκε ο Ορφέας Ξάνθης στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου στην έδρα του τελευταίου, με αποτέλεσμα να πάρει από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα και να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη που τον φέρνει ισόβαθμο με άλλους τέσσερις στην 5η θέση της βαθμολογίας αλλά μια ανάσα από την 4η, όπου βρίσκεται ο συντοπίτης Αρης Αβατου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 0-2 χάρη σε τέρματα του Γιάννη Καραγκιόζη στο 16′ και του Χιντ Ιμέρ στο 41′, χάνοντας μάλιστα ενδιαμέσως μσημαντικές ευκαιρίες για να ανεβάσουν και άλλο τον δίχτυ του σκορ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στην επανάληψη να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του πρώτου μέρους, πίεσαν ψηλά, έκλεψαν μπάλες αλλά δεν ήρθε το γρήγορο γκολ που επιθυμούσαν. Τα κατάφεραν στο 79′ με τον Γεράκη αλλά αποδείχθηκε το γκολ της τιμής, αφού οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση του τελευταίου δεκάλεπτου αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τορομανίδη με δευτερη κίτρινη κάρτα.

Πλέον ο Ορφέας Ξάνθης περιμένει την Κυριακή στο γήπεδο του ΑΟΞ την ΑΕ Καλαμπακίου, που έρχεται για δεύτερο σερί παιχνίδι στην ίδια έδρα μέσα σε διάστημα 5 ημερών. Αν ο Ορφέας νικήσει, θα προσπεράσει τον Άρη Αβάτου που την ίδια ώρα θα έχει δύσκολη αποστολή στο Ανθή Καραγιάννη με αντίπαλο την Καβάλα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (Σάκης Καρυπίδης): Τσιντσάρης, Βεντούζης(46’Γεράκης), Σαμαράς Ν., Τσιατμάς, Σαμαράς Κ.(88’Μιχαλέρης), Τσεμπερίδης, Τσιντσάρης Γ., Γέρμανλης(60’Μαυρουδής), Παρούκας, Αβράμης, Πετρίδης(80’Ευσταθιάδης).
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου(85′ Ζιγκολάρι), Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλίμ Τανζού(80′ Καλλίδης), Τορομανίδης, Ξαντινίδης(65′ Καραγκιόζης Β.), Καραγκιόζης Γ.(89′ Μπαϊρακτάρ), Χίντ Ιμέρ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ