Γ’ Εθνική: Πήγε με 12άδα στην Χρυσούπολη και απέσπασε ισοπαλία από τον Κεραυνό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Σπουδαία ισοπαλία μέσα στην Χρυσούπολη από τον Κεραυνό Πέρνης απέσπασε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης παρά το γεγονός ότι πήγε εκεί με μόλις 12 παίκτες στην αποστολή (την ενδεκάδα που αγωνίστηκε και τον Αντωνιάδη που πέρασε αλλαγή κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο).

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ο Εθνικός κατάφερε παρά τις απουσίες να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήταν αυτός που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε τέρμα του Γεωργαντζόπουλου στο 57′ μετά από ωραία πάσα του Μαρασλή.

Μέχρι και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος κρατούσε το πολύτιμο τρίποντο, όμως στο σημείο αυτό ένα σουτ του Χαλπέτη αιφνιδίασε τον Αρβανίτη, με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Έβρου είχε χαμένο τετ α τετ με τον Καρακασίδη, δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μαρασλή και μια ακόμα με τον Δεδελούδη ενώ για τους γηπεδούχους ο Κεραυνός έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Χαλπέτη για να προηγηθεί στο σκορ και να πάρει ακόμα και σκορ ασφαλείας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ: Δεληγεώργου, Μπαντάνης, Μπουλγούρας, Μαρκάκης, Κωνσταντάρας, Τσάκωνας (60′ Γεωργιάδης), Λάσπατζης, Τζιβανόπουλος (60′ Παυλίδης), Χατζηκυριάκου, Χιονίδης, Χαλπέτης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Γκουντενούδης, Γκαϊδατζής, Κούπας, Δεδελούδης (66′ Αντωνιάδης), Γεωργαντζόπουλος, Μαρασλής, Γκαβανόζης, Καρακασίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ