Γ’ Εθνική: Με θρακιώτικα γκολ ο Νέστος Χρυσούπολης λύγισε και τον Αετό Ορφανού και διατηρήθηκε στην κορυφή

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής παρέμεινε ο Νέστος Χρυσούπολης αφού στο παιχνίδι που έγινε στο Οφρύνιο επικράτησε με 2-1 χάρη σε δυο θρακιώτικα τέρματα.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο ο Α. Μελισσόπουλος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 72` σέντρα του Μπέλιτς με σουτ ο Κομοτηναίος Γιώργος Γκουτσίδης διαμόρφωσε το 0-2 και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα και συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παυλίδης με σουτ έκανε το 1-2.

Πάντως τις μεγάλες ευκαιρίες τις είχαν οι γηπεδούχοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχει η Πρωινή της Καβάλας. Στο 11′ είχαμε σουτ του Μουδούρογλου που μπλόκαρε ο Αθανασίου. Στο 26′ πλασέ του Κωνσταντίνου έσωσε πάλι ο Αθανασίου και στο 34′ είχαμε την φάση που έκρινε πολλά στο παιχνίδι. Ο Αθανασίου ανέτρεψε τον Κωνσταντίνου και ο Τζουμαλάκης καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ελέζι και ο Αθανασίου απέκρουσε.

Στο 37` πλασέ του Κωνσταντίνου πάνω από τη γραμμή απομάκρυνε ο Μκρτσιάν ενώ ήταν εκτός θέσης ο Αθανασίου. Στο 63` σουτ του Ευθυμιάδη μπλοκάρει ο Κυφωνίδης. Στο 66` σέντρα Α. Μελισσόπουλου σπρώξιμο του Γκουτσίδη από τον Καζαντζίδη μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες και κόσμο του Νέστου μετά το τέλος του αγώνα, αλλά μελανό σημείο αποτέλεσε το γεγονός ότι το σφύριγμα της λήξης ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών και μάλιστα αποβλήθηκαν οι Κωνσταντινίδης και Ορφανίδης.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Κάπατζης (54′ Ρίντα), Κωνσταντινίδης, Ν. Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι (75′ Σαλπιγγίδης), Δαγκούλης, Γ. Παυλίδης, Μουδούρογλου, Κωνσταντίνου (60′ Σαββατιανός).
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Μαϊδανός, Ορφανίδης, Χούσινετς, Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης, Καθάριος (85′ Παπαδόπουλος), Κουντού (92′ Μελισσόπουλος Ν), Τσαμπέγια (57′ Μπέλιτς), Α. Μελισσόπουλος, Γκουτσίδης (73′ Παρουτσής).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ