Γ’ Εθνική: Επιστροφή στα γήπεδα για τον Θανάση Κυριαλάνη με όνειρα δίπλα στον Στέλιο Ηλιάδη

 

Την πρώτη του εμφάνιση μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο πραγματοποίησε ο 19χρονος Κομοτηναίος αριστερός μπακ, Θανάσης Κυριαλάνης φορώντας για πρώτη φορά με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα.

Ο παίκτης ανήκει εδω και λίγες μέρες στην ομάδα του Ευόσμου που αγωνίζεται στον 2ο ομιλο της Γ’ Εθνικής προερχόμενος από την Νίκη Βόλου, στο 55′ πήρε την θέση του Καπρέτσα στο 0-0 με τον Εδεσσαϊκό και ήταν πολύ καλός στο σαραντάλεπτο που χρησιμοποιήθηκε δεδομένου οτι είχε να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα για αρκετο καιρό μετά το άτυχο πέρασμά του από Εργοτέλη και Νίκη Βόλου.
Ο γεννημένος στις 9 Αυγούστου 1999, ύψους 1,78, αριστερός μπακ, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ έχει και 5 συμμετοχές στη Football League και στο Κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα της Κομοτηνής. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Κ20 του ΠΑΟΚ, την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εργοτέλη για ένα εξάμηνο ανήκε στην Νίκη Βόλου, ενώ όταν αγωνιζόταν στον Πανθρακικό ήταν μέλος στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας.
Στον αγώνα για τον Αγροτικό Αστέρα ως αλλαγή από το 72′ αγωνίστηκε και ο πρώην αρχηγός του Πανθρακικού και συμπαίκτης του Κυριαλάνη στην Κομοτηνή Στελιος Ηλιάδης.