Γ’ Εθνική: Εντός έδρας το Άβατο, δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις οι υπόλοιποι Θρακιώτες (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις στην κορυφή αλλά κυρίως στην ουρά της βαθμολογίας θα είναι η εξ’ αναβολής 13η, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Το πρόγραμμα περιλαμβανει τους εξής αγώνες: Άρης Αβάτου – Α.Ε. Καλαμπακίου, Απόλλων Παραλιμνίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου, Καβάλα – Ασπίδα Ξάνθης, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Ορφέας Ξάνθης, Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης, Πανσερραϊκός – Αλέξανδρος Κιλκίς

Στο μοναδικό παιχνίδι που γίνεται στην Θράκη ο τέταρτος και Θρακοφάγος Άρης Αβάτου (25 βαθμοί) μετά την νέα νίκη του επί Θρακιώτικης ομάδας χωρίς τους τραυματίες Παπαδιώτη και Ταχτσίδη αλλά και τους τιμωρημένους Μελισσόπουλο και Ψεμματά αντιμετωπίζει την ΑΕ Καλαμπακίου (11 βαθμοί) θέλει το τρίτο σερί τριποντο ωστε να εδραιωθεί στην τετραδα. Στα θετικά η επιστροφή για τον Μαραντά του Βαφειαδη, ενω στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Μπουλούτ.

Στις νίκες θέλει να επιστρεψει στο Σιδηρόκαστρο και ο Ορφέας Ξάνθης (20 βαθμοι) που με τέσσερις ήττες στα τελευταια 5 παιχνίδια έχει υποχωρήσει στην όγδοη θέση. Ο Μπάμπης Χατζημεστής θα έχει και πάλι μετα τον αγώνα στο Κιλκίς απέναντι στον Εθνικό Σιδηροκάστρου (9 βαθμοί) και πάλι αρκετες απουσίες με τους Μπουνταγκίδη, Πασχαλάκη, Μουμίνογλου, και Σουκρήογλου να μην ακολουθούν την αποστολή, ενω επιστρεφουν οι τιμωρημένοι Γιάννης Καραγκιόζης και Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Δύσκολη αποστολή έχει στην Καβάλα απέναντι στον φορμαρισμένο ΑΟΚ (35 βαθμοί) που μετρα 7 σερί νικες η Ασπιδα Ξάνθης (10 βαθμοί) που περιμένει να δει τι θα γίνει και με την ενστασή της στον αγώνα με την Πέρνη ώστε να μειωσει την διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού στους 3 από τον Κεραυνό, ενω τώρα ειναι στο -10! Ο Χρήστος Σαμαράς θα έχει και πάλι απουσίες αφού θα απουσίασουν ο τιμωρημένος Κυριαζίδης, οι τραυματίες Ανδρέου, Πεντεζίδης, αλλά για διάφορους λόγους και οι Χριστοφορίδης, Κατσής. Επίσης αρκετοι παίκτες της αποστολής αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού, ενω επιστρεφει ο Χατζηπαρασκευάς.

Δύσκολη αποστολή έχει και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (9 βαθμοί) που αντιμετωπίζει εκτός έδρας στην Χρυσούπολη τον Κεραυνό Πέρνης που καιγεται για την νικη μετά την υπόθεση χρησιμοποίησης του Λαζαρίδη και την ένσταση της Ασπίδας. Οι Εβρίτες είναι η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας με 7 ήττες σε ισάριθμα παιχνιδια με τον Γιώργο Διγκα να παρατασει με το ζόρι εντεκάδα εχεοντας στην αποστολή 13 ποδοσφαιριστες με 2 τερματοφύλακες. Θα απουσιαζουν οι τιμωρημενοι Σωτηρακης και για διάφορους λόγους οι Μπαμπλής, Λίτσιος, Σιδηρόπουλος, Τσαπάνης αλλά και οι Πατσιώρας, Μαλτέζος που αποχώρησαν από την ομάδα.

Τέλος ο ουραγός ΠΑΟΚ Κοσμίου (8 βαθμοί) μετά τις συνεχεις ήττες αντιμετωπίζει στο Παραλίμνιο τον περσινο πρωταθλητή και ανεβασμενο Απόλλωνα (20 βαθμοί) με στόχο μια καλή εμφάνιση οπως και στο Οφρυνιο την Κυριακή οπου κατερρευσε ωστοσο στο φινάλε. Ο Σάββας Αϊβάζης θα έχει και πάλι εχει μολις 17 στην αποστολή του αφού για διαφορους λόγους απουσιάζουν οι Τάτσιος, Φιλιππίδης Κεχαγιάς, Σεϋδάν Μαμούτ και ο τιμωρημενος  Κυριακόπουλος, ενω επιστρέφει ο τιμωρημένος Πλασταράς.

Η επόμενη 16η αγωνιστική (27/1): Κεραυνός Πέρνης-Απόλλων Παραλιμνίου, Εθνικός Σιδηροκάστρου-Αετός Ορφανού , Καβάλα-Άρης Αβάτου, ΠΑΟΚ Κοσμίου-Αλέξανδρος Κιλκίς, Ασπίδα Ξάνθης-Πανσερραϊκός, Ορφέας Ξάνθης-ΑΕ Καλαμπακίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Νέστος Χρυσούπολης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 και όπως συμβαίνει έξι χρόνια τώρα θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):

Πανσερραϊκός – Αλέξανδρος Κιλκίς
Δημητριάδης, Χρυσαΐδης, Τσιρώνας (Χαλκιδικής)

Απόλλων Παραλιμνίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου
Τσιλίκας, Βερνέζης, Δεδονάκης (Καβάλας)

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Ορφέας Ξάνθης
Μαρόπουλος, Σιανίδης, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Καβάλα – Ασπίδα Ξάνθης
Σιαμάνης, Χασιώτης, Κοτανίδου (Δράμας)

Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης
Τζουμαλάκης, Κυωνάς (Σερρών), Τσακίρης (Δράμας)

Άρης Αβάτου – ΑΕ Καλαμπακίου
Κεφίλης (Έβρου), Καρακασίδης, Δανδανίδης (Θράκης)

Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ανεστίδης, Γκοντόλιας, Τζιβαρτζίδης (Ξάνθης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ