Football League: Το παρασκήνιο του διαζυγίου του Μανώλη Παπαματθαιάκη με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Ο ερχομός του Μανώλη Παπαματθαιάκη στην Άρτα δημιούργησε προσδοκίες στους φίλους της ομάδας του Καραϊσκάκη, καθώς τα αποτελέσματα που έφερε ο 46χρονος με τους γνωστούς δεσμούς που έχει με την Κομοτηνή και την οικογένεια του Πανθρακικού έδωσαν βαθμούς και ιστορικές νίκες στον σύλλογο.

Σε 10 αγώνες η ομάδα κατέκτησε 14 βαθμούς ενώ πήρε τεράστιες και ιστορικές νίκες στην Κέρκυρα και στο Καυταντζόγλειο από τον Ηρακλή. Ταυτόχρονα, απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Πάτρα από την Παναχαϊκή. Το τοπίο άλλαξε στην ομάδα του Καραϊσκάκη μετά τον ερχομό του Ισπανού τεχνικού διευθυντή Μάριο Μπάρι, ο οποίος με τις ενέργειές του άρχισε να δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα τόσο του προπονητή όσο και της ομάδας.

Αποκορύφωμα, ήταν οι πιέσεις που ασκούσε στον ισχυρό άνδρα του Καραϊσκάκη Οδυσσέα Δράκο για μεταγραφές και αλλαγές προσώπων στην ομάδα. Ο Παπαματθαιάκης φαίνεται να μην είχε καθόλου άποψη για τον σχεδιασμό της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αυτός ήταν και ο σοβαρότερος λόγος ώστε να φτάσει η στιγμή που οι δύο πλευρές έφτασαν στα άκρα με το “διαζύγιο” που ήρθε πριν τον αγώνα με τον AOX Κισσαμικό στα Χανιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Sport24Epirus ο κ. Δράκος δείχνει να εμπιστεύεται πλήρως τον νέο τεχνικό διευθυντή αλλά και τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στον Καραϊσκάκη πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, η ίδια πηγή μετέφερε ότι ηδιοίκηση του Καραϊσκάκη έκανε κρούση στον Γιώργο Πετράκη, αλλά η απάντηση που έλαβε, ήταν αρνητική…