ΕΠΣ Θράκης: Επιστροφή στον Πανθρακικό για Νίκο Ιωσηφίδη παρέα με τον Β. Χατζηκωνσταντίνου

Ο Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου και ο Νίκος Ιωσηφίδης είναι δυο πρόσωπα που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην πρόσφατη ιστορία του Πανθρακικού.

Ο πρώτος ως παράγοντας, συνέβαλε τα μέγιστα από το δικό του μετερίζι για την ξέφρενη πορεία ως τα σαλόνια της Super League και σήμερα αποτελεί τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ Κοσμίου, της μοναδικής εκπροσώπου του ποδοσφαίρου της Ροδόπης στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο δεύτερος ως προπονητής των ακαδημιών του Πανθρακικού, ανέδειξε πολλά ταλέντα αλλά παρουσίασε και αξιόμαχα σύνολα που διακρίθηκαν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Πλέον αποτελεί εδώ και δυο χρόνια τον ισχυρό άνδρα της Δόξας Δράμας αλλά σχεδόν σε καθημερινή βάση βρίσκεται και στην Κομοτηνή.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην εξέδρα του ΔΑΚ Κομοτηνής το περασμένο Σάββατο και παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Μπορεί ο Πανθρακικός να γνωρισε βαριά ήττα, ωστόσο η κοινή τους παρουσία δεν πέρασε απαρατήρητη από τον φακό του “Παρατηρητή της Θράκης”.