Ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ακόμα μεταγραφής για τον ΑΟΞ άφησε ο Ράσταβατς μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ακόμα μια προσθήκη στο ρόστερ της Ξάνθης άφησε ο προπονητής της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς κατά τις δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα από τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απαντώντας σε ερώτημα του ThrakiSportS για το αν είναι ευχαριστημένος από τις τρεις μεταγραφές που ολοκλήρωσε η Ξάνθη τον Ιανουάριο και αν επίκειται μια ακόμα, απάντησε: «Έιδαμε τα κενά μας, κάναμε τους σχεδισμούς μας και έχουμε ήδη κάνει τρεις μεταγραφές. Υπάρχει ένας σχεδιασμός, θα δούμε μέχρι το τέλος της περιόδου μπορέσει να γίνει κάποια άλλη».

Στις αρχικές του δηλώσεις ο σέρβος τεχνικός στάθηκε στην διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, και την έλλειψη φρεσκάδας και επιθετικότητας των δικών του παικτών αλλά και στη διαφορά του βάθους του ρόστερ, που ευνοεί τον Ολυμπιακό και γενικά τις μεγάλες ομάδες όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη.

Σε γενικές γραμμές δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του πλην του Ζίφκοβιτς. «Υπάρχουν αρκετά που εξέθεσαν τα προβλήματά μας σήμερα. Δεν είχαμε την απαιτούμενη φρεσκάδα. Υπάρχει η διαφορά με το ρόστερ και τον αριθμό των παικτών. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο φρέσκος και έχοντας πιο μεγάλο ρόστερ και φάνηκε η διαφορά στα τρεξίματα αλλά και στις αντοχές. Φάνηκε η διαφορά με το επίπεδο του Ολυμπιακού. Η διαφορά για εμάς ήταν στο επίπεδο της επιθετικότητάς μας.

Είναι δύσκολο να αμύνεσαι καλά και να επιτίθεσαι ανάλογα. Για εμάς ήταν σκληρό και δύσκολο να τους κρατήσουμε μακριά. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Τις πιθανότητές μας τις χάσαμε όταν δεν κρατήσαμε τον αντίπαλο στο κέντρο και του επιτρέψαμε να μπει στην περιοχή. Σε σχέση με τα προηγούμενα ματς των δύο ομάδων είχαμε πιο μικρή επιθετικότητα. Στο 2-0 αρχίσαμε ήδη να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών, αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν έτσι η απόδοσή τους. Στόχος μας να βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Σε ερώτημα του ThrakiSportS για την αλλαγή του Ντουρίτσκοβιτς και αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, απάντησε ότι «είχε ένα πρόβλημα μικρό και θα το δούμε». Τέλος, σε άλλο ερώτημα επανέλαβε ότι με μόλις μια τελική αυτή «ήταν η πιο… φτωχή μας επιθετική συγκομιδή. Δεν είναι εύκολο να έρθεις εδώ και να είσαι στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό. Ειδικά όταν παίζεις Κυριακή – Τετάρτη. Δεν είναι αυτό το επίπεδό μας και θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια να βελτιωθούμε».