Super League: Εντονη φημολογία για επιστροφή Λοντίγκιν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού

 

Λιγότερες από δέκα μέρες απομένουν για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και με δεδομένο ότι ο Ζιλ Ντίας αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του για 1,5 χρόνο στον Ολυμπιακό, το ενδιαφέρον στρέφεται στον γκολκίπερ που θα αποτελέσει το «μπακ απ» του Ζοσέ Σα.

Αν ο Λουκ Στιλ δεν είχε ένα οικογενειακό θέμα που δεν του δίνει τη δυνατότητα να φύγει από την Αγγλία, τότε ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού θα είχε πιάσει ήδη λιμάνι. Αυτο δεν συμβαίνει και πλέον στα σενάρια που κυκλοφορούν στον Πειραιά περιλαμβάνεται και ένας αγαπητός στους Ξανθιώτες πρώην γκολκίπερ της Skoda.

Σύμφωνα με το Φως, οι Έλντιν Γιακούποβιτς και Γιούρι Λοντίνγκιν είναι οι δύο τερματοφύλακες που βρίσκονται πιο ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα από κάθε άλλον. Κάθε περίπτωση έχει τις δυσκολίες της και έχει να κάνει φυσικά με τα συμβόλαια που έχουν στους συλλόγους τους.

Το κοινό στοιχείο και των δύο είναι ότι οι ομάδες τους δεν τους υπολογίζουν. Η μεν Λέστερ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραχωρήσει δανεικό τον Γιακούποβιτς, αφού είναι ο 3ος της γκολκίπερ και θα προωθήσει κάποιον πιτσιρικά από την Κ23 για να καλύψει το κενό.

Αναφορικά με τον Λοντίγκιν, το Φως αναφέρει ότι δεν ακολούθησε την Ζενίτ στην προετοιμασία της στην Αραβία και του έχει ζητηθεί να βρει από τώρα ομάδα καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι. Όπως μάλιστα έχει γράψει το ThrakiSportS, ο Γιούρι Λοντίγκιν βρέθηκε στην Ξάνθη τις προηγούμενες μέρες, προπονήθηκε στα Πηγάδια και μάλιστα βρέθηκε στην εξέδρα της πρώτης αναμέτρησης Κυπέλλου ανάμεσα σε Ξάνθη και Ολυμπιακό.

Και οι δύο λοιπόν έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζονται. Σε ποιον θα κάτσει η… μπίλια; Αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες.
Φυσικά, έχουν προταθεί κι άλλοι τερματοφύλακες στους «ερυθρόλευκους» από την Πορτογαλία και από την Αγγλία. Οι Γιακούποβιτς και Λοντίγκιν όμως είναι οι τερματοφύλακες στους οποίους φέρεται να έχουν εστιάσει οι Πειραιώτες, αναφέρει το έγκυρο σε ερυθρόλευκα θέματα «Φως των Σπορ».