Πανζουρλισμός και στην Θράκη για το παραμυθένιο ταξίδι του Τσιτσιπά! Στα ημιτελικά γκραν σλαμ ο Στέφανος!!!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Τα ξημερώματα στη Μελβούρνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-1 σετ τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ και έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που προκρίνεται στα ημιτελικά διοργάνωσης γκραν σλαμ.

Και στην Θράκη όπως και σε όλη την Ελλάδα αρκετοί ξενύχτησαν ή αν θέλετε ξύπνησαν νωρίτερα, για να παρακολουθήσουν από το Eurosport την συγκλονιστική του αναμέτρηση. Η συγκλονιστική πορεία του Στέφανου ωστόσο δίνει ιδιαίτερη ώθηση και στο άθλημα.

Στους ομίλους αντισφαίρισης της Θράκης σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδας και Σουφλί παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες μεγάλη αύξηση εγγραφών, με αποτέλεσμα κάποιοι σύλλογοι να μην μπορούν πλέον να δεχτούν νέα μέλη καθώς δεν επαρκούν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις για να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Την ίδια ώρα υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Φεβρουάριο έχει δηλώσει συμμετοχή στο Sofia Open που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Πρόκειται για τουρνουά της ATP, το πιο κοντινό διεθνές τουρνουά στο οποίο θα λάβει μέρος ο Έλληνας τενίστας και ήδη οι εκδρομές που προγραμματίζονται ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Ακόμα και από την Πελοπόννησο θα ταξιδέψει κόσμος για εκείνους τους αγώνες και παρόλο που από την Θράκη ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη εκδρομή, λόγω της εγγύτητας της περιοχής μας αλλά και της παρουσίας ειδικότητας τένις στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, θεωρειται δεδομένο ότι πολλοί άνθρωποι του αθλήματος από το γεωγραφικό μας διαμέρισμα θα βρεθούν κοντά στην προσπάθειά του.

Για την ώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας ξενυχτά ή μας ξυπνά με τον πιο ευχάριστο τρόπο, συνεχίζοντας ένα παραμύθι που δεν λέει να ολοκληρωθεί στη μακρινή Μελβούρνη. Έλληνας τενίστας στα ημιτελικά τουρνουά γκραν σλαμ. Ποιος θα το λεγε…