Γ’ Εθνική: «Θρακοφάγος» ο Άρης Αβάτου, συνεχίζει το απόλυτο κάνοντας το 6×6 επί ομάδων της Θράκης

 

Συνεχίζει να “καταβροχθίζει” ομάδες της Θράκης ο … Θρακοφάγος ο Άρης Αβάτου, αφού η ομάδα του Γιώργου Μαραντά επιτυγχάνει νίκες απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα της Θράκης βρίσκει μπροστά του.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και με την έναρξη του 2019 όπου ο Άρης αρχικά επικράτησε με 1-2 στην Αλεξανδρούπολη του Εθνικού και την περασμένη Κυριακή, όπου νίκησε με 1-0 την Ασπίδα Ξάνθης κάνοντας το 6/6 με Θρακιώτικες ομάδες.

Θυμίζουμε νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη ακριβώς αγωνιστική είχε επικρατήσει με 1-0 του Ορφέα Ξάνθης, στο παραδοσιακό ντέρμπι και στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει με το επιβλητικό 3-0 τόσο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στην πρεμιέρα, όσο και της Ασπίδας Ξάνθης με το ίδιο σκορ μια Κυριακή μετά.

Επομένως για να πετύχει το απόλυτο 8/8 θέλει μια νίκη με τον Ορφέα Ξάνθης και μια με το Κόσμιο στο γήπεδο του ΑΟΞ. Συνολικά ο Άρης έχει 7 νίκες και πλην των 6 νικών με ομάδες της Θράκης έχει επικρατήσει 2-0 του Εθνικού Σιδηροκάστρου. Mε τις ομάδες της Θράκης πλην των 6 νικών εχει 12 τέρματα υπέρ και ένα μόλις κατά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Αρη Αβάτου με ομάδες της Θράκης:
Αρης Αβάτου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0
Ασπίδα Ξάνθης Αρης Αβάτου 0-3
Αρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης 1-0
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αρης Αβάτου 0-2
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αρης Αβατου 1-2
Αρης Αβατου – Ασπίδα Ξάνθης 1-0