Στην Αλεξανδρούπολη για προετοιμασία στον δρόμο για το Τόκυο ο πρωταθλητής Ευρώπης Απόστολος Χρήστου

Ο Απόστολος Χρήστου αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα όχι μόνο της ελληνικής αλλά συνολικά της ευρωπαϊκής κολύμβησης. Πέρυσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών της Γλασκώβης ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε πολλές επιτυχίες στις μικρές ηλικίες ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τις προηγούμενες μέρες μια απο τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού αθλητισμού για συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και πραγματοποίησε προετοιμασία στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης, που φέρει το όνομα του παραολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη. Χαρακτήρισε μάλιστα ιδανικές τις συνθήκες προπόνησης και όχι απλά δεν απέκλεισε αλλά σχεδόν θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα θα ξαναβρεθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου και θα καθιερώσει στην πόλη της Αλεξανδρούπολης το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί βέβαια το γεγονός ότι ο προπονητής του Απόστολος Βελέντζας έχει αναλάβει ρόλο τεχνικού συμβούλου στον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης και με αυτήν την ιδιότητα ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται συχνά στην πρωτεύουσα του Έβρου και φέρνει μαζί και τους κορυφαίους αθλητές του για να προετοιμαστούν στον Έβρο. Μάλιστα, ο Απόστολος Χρήστου ήταν ο γκεστ σταρ στην κοπή της πίτας του ΝΟΑ, όπου παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης και δεν έχασε την ευκαιρία για μια φωτογραφία μαζί του.

Άλλωστε, εκτος όλων των άλλων, ο Χρήστου ανήκει στην ομάδα του Ολυμπιακού, του συλλόγου δηλαδή τον οποίο υποστηρίζει φανατικά (χωρίς να το κρύβει άλλωστε) ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ακολουθώντας την συχνά και σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό…