32 ώρες χωρίς τον Λεωνίδα Κάλφα… «Βροχή» συλλυπητηρίων μηνυμάτων για την τεράστια απώλεια…

Συμπληρώθηκαν 32 ώρες, όσα τα (λίγα) χρόνια που πρόλαβε να ζήσει, από την στιγμή που η γη της Αλεξανδρούπολης υποδέχθηκε στην αγκαλιά της τον Λεωνίδα Κάλφα. Τον Λεωνίδα μας. Τον Λεωνίδα με την μεγάλη καρδιά, η οποία δυστυχώς έπαψε τόσο άδοξα τα ξημερώματα της Κυριακής να χτυπά.

Δεκάδες συγγενείς, φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων. Άλλωστε ο Λεωνίδας ήταν στους πάντες αγαπητός. Δεν είχε προκαλέσει ποτέ και κανέναν. Και μπορεί να αγαπούσε ιδιαίτερα τα σπορ και να κατέγραφε σταθερά τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, έχοντας μάλιστα και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ωστόσο είχε δραστηριοποιηθεί και σε άλλους χώρους. Άλλωστε ήταν εν ενεργεία δικηγόρος, έχοντας σπουδάσει στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έχοντας ασκήσει δικηγορία στην Αλεξανδρούπολη, ενώ τους τελευταίους μήνες είχε πετύχει την εισαγωγή του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Λάτρευε τα παιδιά και στο παρελθόν είχε αρθρογραφήσει και σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες και περιοδικά για τα παιδιά. Τα μικρά παιδιά που τόσο πολύ αγαπούσε.

Πολλά μηνύματα έφτασαν και στο ThrakiSportS για την απώλεια του Λεωνίδα μας. «Η Ε.Π.Σ Έβρου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Λεωνίδα Κάλφα. Καλό παράδεισο Λεωνίδα…», ανέφερε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν τα συλλυπητήρια μηνύματα από ομάδες του νομού, όπως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η ΑΕ Διδυμοτείχου, ο Έβρος Σουφλίου και η ΑΕΚ Έβρου. Επίσης, από πολλές προσωπικότητες του αθλητικού αλλά και του πολιτικού και νομικού κόσμου στην Αλεξανδρούπολη. Η είδηση της απώλειάς του αγαπητού σε όλους Λεωνίδα, που ταξίδεψε για τους ουρανούς σε ηλικία μόλις 32 ετών, απασχόλησε και τις υπόλοιπες αθλητικές ιστοσελίδες της περιοχής (SportsAddict, TvThrakiotis) ενώ αναπαρήχθη και από άλλες (όπως το SportsUp) σε πανελλαδικό επίπεδο.