ΕΣΠΕΘΡ: Παράσταση για ένα ρόλο στο Σουφλί

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής ο Έβρος υποδέχτηκε στο κλειστό γυμναστήριο Σουφλίου την ομάδα του ΑΟ Ορεστιάδας όπου επικράτησε με ιδιαίτερη άνεση 3-0 σετ.

Οι παίκτες του Νίκου Μούχλια είχαν ένα ξεκούραστο απόγευμα καθώς νίκησαν την ομάδα της Ορεστιάδας σε μια ώρα παιχνιδιού. Ο προπονητής του Σουφλίου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτοί εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και τα πήγανε περίφημα αφήνοντας ευχαριστημένο τον προπονητή τους.

Οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικοί τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Είχαν αρκετά καλά σερβίς, πολύ καλό μπλοκ και οι επιθέσεις τους τελείωναν τις περισσότερες φορές με πόντο. Οι παίκτες της Ορεστιάδας προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-11, 25-15) σε 60′

Διαιτητές: 1η Ντεληλάμπρου, 2ος Κρόκος

ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας Νίκος): Αλατζιάς, Αθ. Αλεξούδης, Ιασ. Αλεξούδης, Καζαριάν, Κεσούδης, Μιλκίδης, Μουχταρίδης (λ), Μπακαλούδης (λ), Μπράτσας, Ντούμας, Πανταζής, Παπαδημητρίου (c), Τοκαμάνης.

ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Αντωνιάδης, Γκρουζαλίδης, Δαρίδης (λ), Ελναζούδης (c), Λευκελής, Μποζίδης, Νεραντζίδης, Παλλάκης, Πάλλας, Τσιρούδης.