Γ’ Εθνική: Στη Ρόδο θα συνεχίσει ο Στράτος Χιντζίδης

 

Ο έμπειρος αμυντικός Στράτος Χιντζίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Διαγόρα Ρόδου αφού ανακοινώθηκε από τους Ροδίτες και θα ενισχύσει την προσπάθειά τους στο υπόλοιπο της σεζόν και τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής όπου αγωνίζονται.

Ο 32χρονος Εβρίτης αμυντικός μέχρι πρότινος ήταν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης απ’ όπου και αποχώρησε, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα με τη φανέλα του Πολύκαστρου, της Ένωσης Αλεξανδρούπολης, του Φωκικού, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του Εορδαϊκού, των Πόντιων Κατερίνης, του Πανηλειακού, του Απόλλωνα Σμύρνης, της Παναχαϊκής, του Ολυμπιακό Βόλου, του Αγροτικού Αστέρα, της Κέρκυρας και των Τρικάλων. θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Διαγόρα Ρόδου, που συμμετέχει στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση των Ροδιτών αναφέρει: «Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Στράτο Χιντζίδη. Είναι 32 ετών, έχει ύψος 1.74μ. και θεωρείται ένας αρκετά έμπειρος αμυντικός. Τελευταία του ομάδα είναι ο Ηρακλής, ενώ παλαιότερα, έχει αγωνιστεί στις ομάδες Πολύκαστρο, Ένωση Αλεξανδρούπολης , Φωκικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκό, Πόντιους Κατερίνης , Πανηλειακό, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου, Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα και Τρίκαλα. Ο Διαγόρας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία».