Γ’ Εθνική: Πρώτη φορά «Κρητικός» ο Ξάνθιώτης Γιώργος Λαζαρίδης;

 

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου αν και βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του αποτελεί από το φινάλε του 2018 ο Ξάνθιώτης Γιώργος Λαζαρίδης, που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα συνεχίσει στην Κρήτη. 

Συγκεκριμένα ο 26χρονος επιθετικός Γιώργος Λαζαρίδης είναι κοντά σε συμφωνία με την Παλιόχωρα Χανίων που αγωνίζεται επίσης στην Γ’ Εθνική και παλέυει για την παραμονή της στον 5ο όμιλο. Στο εξάμηνο του στον περσινό πρωταθλητή του 1ου ομίλου Απόλλωνα Παραλιμνίου που αποφάσισε να αλλάξει τον σχεδιασμό του μετά το μέτριο ξεκίνημα του είχε μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας είχε 17 παιχνίδια έχοντας 1247 λεπτά συμμετοχής, 933 λεπτά σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, 179 λεπτά σε 3 αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας και 135 λεπτά σε 2 παιχνίδια για το Κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών.

Συνολικά ο Γιώργος Λαζαρίδης έχει 155 συμμετοχές στη Γ εθνική με 34 γκολ και 9 συμμετοχές στη Β εθνική. Γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1992 στη Ξάνθη, ξεκίνησε από τον Α.Ο.Ξ., πανηγύρισε με τη Νίκη Βόλου και με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη άνοδο από τη Γ στη Β εθνική κατηγορία, πήγε στον Απόλλωνα Καλαμαρίας (Γ εθνική) ενώ την περίοδο 2013-14 πανηγύρισε άνοδο με τον Αγροτικό Αστέρα από τη Γ εθνική στη Β με προπονητή τον Παναγιώτη Διλμπέρη. Ο Λαζαρίδης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου εκείνη τη χρονιά με 30 συμμετοχές και 11 γκολ. Μάλιστα με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα ο Ξανθιώτης επιθετικός είχε πετύχει ένα από το πιο σημαντικά γκολ της καριέρας του αφού αυτός ήταν που είχε ανοίξει το σκορ στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ για τα προημιτελκά του κυπέλλου της Γ εθνικής στις 29.12.2013 στο Καυτατζόγλειο. Ο Αγροτικός είχε νικήσει 2-0 την ΑΕΚ του Δέλλα με τον Λαζαρίδη να πετυχαίνει το 2-0 στο 109ο. Στη συνέχεια της καριέρας του ο Γιώργος Λαζαρίδης πήγε στην F.C. Σέρρες (Β εθνική), Νέστο Χρυσούπολης (Γ εθνική, 31 συμμετοχές 5 γκολ), Πανθηραϊκό (Γ εθνική, 28 συμμετοχές 2 γκολ), Διαγόρα Αγίας Παρασκευής (Γ εθνική 20 συμμετοχές 4 γκολ) και φέτος στο Παραλίμνιο.

Μένει να δούμε εαν τελικά θα συνεχίσει στην ομάδα των Χανίων.