ΕΠΣ Έβρου: Στα προημιτελικά έστειλε τον Εθνικό ο Μπαμπλής, «λυτρωτής» και «μοιραίος» ο Σιδηρόπουλος για τις Φέρες! Τα αποτελέσματα και τα ζευγάρια στους «8»

 

Στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της Γ’ φάσης του κυπέλλου ανάμεσα στον πρωταθλητή Εθνικό Αλεξανδρούπολης και κυπελλούχο Θράκη Φερών που έγινε στο Φώτης Κοσμάς, ο Εθνικός μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα σε κανονική διάρκεια, παράταση και πέναλτι πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 7-6 για τα προημιτελικά του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Μαΐστρο.

Ο Εθνικός με τον Δεδελούδη στο 5′, αλλά η Θράκη το πάλεψε μέχρι τέλους και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Σωτηράκη στέλνοντας το ματς στην παράταση. Και εκεί είχαμε συναρπαστική εξέλιξη με τον Καρακασίδη στο 115′ να κάνει το 2-1 και τον Αλέκο Σιδηρόπουλο με εκπληκτικό απ’ ευθείας φάουλ να νικάει τον Μπαμπλή κάνοντας το 2-2 και στέλνοντας τον αγώνα στα πέναλτι.

Εκεί ο λυτρωτής Σιδηρόπουλος ήταν και ο μοιραίος αφού ήταν ο μοναδικός που δεν ευστόχησε στο πέναλτι που απέκρουσε ο Μπαμπλής και έτσι με σκορ 5-4 στα πέναλτι ο Εθνικός πέρασε στα ημιτελικά του Νότου όπου θα αντιμετωπίσει τον Μαΐστρο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και τα ζευγαρια των προημιτελικών:

Νότιος Όμιλος
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Θράκη Φερών 5-4 πεν. (1-1 κ.α., 2-2 παρ.)
Ατρόμητος Άβαντα – Ποντιακός 1-2
Καππαδοκία – ΑΕΚ Έβρου 1-4
Άνευ αγώνα: ΑΟ Μαΐστρου

Βόρειος Όμιλος
ΑΟ Νεοχωρίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0
Ορφέας Σοφικού – Ορέστης Ορεστιάδας 0-1

Τα ζευγάρια στους 8:

Νότιος Όμιλος
ΑΕΚ Έβρου – Ποντιακός
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Μαΐστρου

Βόρειος Όμιλος
ΑΟ Νεοχωρίου – Ορέστης Ορεστιάδας
Έβρος Σουφλίου – Άρδας Καστανεών (22/1)