Μετέδωσε live με βιντεοκλήση την αυτοκτονία του ο 20χρονος ξανθιώτης ποδοσφαιριστής (+video)

 

Μία εβδομάδα μετά την είδηση που συγκλόνισε την τοπική και όχι μόνο κοινωνία με την αυτοκτονία του 20χρονου ποδοσφαιριστή στην Ξάνθη, τα ερωτηματικά στην οικογένειά του αλλά και στις αστυνομικές αρχές αναφορικά με τους λόγους που τον ώθησαν στο μοιραίο, παραμένουν.

Όπως έχει αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ το ThrakiSportS, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ στο σημείο όπου ο νεαρός προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο τοποθετημένο σε σημείο ώστε με την κάμερά του να τον καταγράφει και αμέσως αναζητήθηκε αυτή η βιντεοκλήση που προφανώς έγινε και προς ποιο πρόσωπο.

Η βιντεοκλήση φαίνεται ότι έγινε (αν έγινε) προς την κοπέλα του, που όπως έχει αναφερθεί σε άλλα ρεπορτάζ είναι φοιτήτρια στη Νομική Κομοτηνής (ενώ και το παλικάρι ήταν φοιτητής στα Γιάννενα και μάλιστα αγωνιζόταν στην τοπική ομάδα ΑΠΟΕΛ, έχοντας πάρει το δελτίο του από τον Αετό Γοργόνας όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά).

Όπως μάλιστα αναφέρθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στην τηλεόραση του Σκάι, η οποία ασχολήθηκε με την υπόθεση, ήταν η κοπέλα του 20χρονου ποδοσφαιριστή που μιλούσε μαζί του και επειδή πιθανότατα έπεσε το σήμα ειδοποίησε σε εκείνη την πολύ προχωρημένη ώρα (ξημερώματα) τους συγγενείς του αγοριού της, ώστε να πάνε να τον αναζητήσουν και τελικά να τον βρουν νεκρό. Δείτε το βίντεο…