ΕΠΣ Έβρου: Πένθος στον Άρδα Καστανέων και αναβολή του αγώνα κυπελλου με τον Έβρο Σουφλίου

 

Δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη ο αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον Άρδα Καστανέων, λόγω πένθους στην ομάδα των Καστανιών.

Συγκεκριμένα έφυγε ο Βαγγέλης Αγγελίδης, φίλος της ομάδας και κουμπάρος του Σωτήρη Ντινούδη σε μικρή ηλικια, ενώ μόλις λίγους μήνες πριν είχε γίνει πατέρας. Ο Άρδας έκανε αίτημα στον Έβρο Σουφλιου που φυσικά έγινε δεκτό και το μεταξύ τους παιχνίδι όπως ανέφερε η ΕΠΣ Έβρου θα γίνει την επόμενη Τρίτη 22/1.

Η ανακοίνωση του Άρδα Καστανέων: Ημέρα θλίψης η σημερινή καθώς εφυγε από κοντά μας ο δικός μας Βαγγέλης . Ευχόμαστε Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Αύριο Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του στην Καβύλη .
Ο αυριανός αγώνας με το Σουφλι μετατίθεται για την ερχόμενη Τρίτη . Ευχαριστούμε την ομάδα του Έβρου Σουφλίου για την κατανόηση και την βοήθεια της στην αλλαγή ημέρας αγώνα.

Η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου: Το αυριανό παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου με αντίπαλο τον Αρδα Καστανεων αναβάλλεται και μεταφέρεται για την Τρίτη 22/01 την ίδια ώρα λόγω πένθους στην ομάδα των Καστανιών. Σαν Εβρος Σουφλίου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στον κ. Ντινουδη.