49χρονος στρατιωτικός στον Έβρο οριζόταν ως επόπτης σε αγώνες χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ διαιτητής!!!

Μία απίστευτη υπόθεση ερευνάται στην Αλεξανδρούπολη. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εβρου έλαβε με δικαστικό επιμελητή αίτημα του 49χρονου Δ.Κ., στο οποίο ανέφερε: «Παρακαλώ να με διαγράψετε από τα μητρώα του Σ.Δ.Π. Εβρου επειδή είμαι στρατιωτικός και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος».

Ωστόσο συμφωνα με το αποκαλυπτικό post του Κυριάκου Θωμαΐδη στο μπλογκ του dikisports, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο Δ.Κ. δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρξε ποτέ διαιτητής!

Η έκπληξη ήταν πολύ μεγαλύτερη, αναφέρει το δημοσίευμα, όταν πιστοποίησαν ότι το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2017 ο Δ.Κ. ήταν βοηθός διαιτητή σε 4 αγώνες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Εβρου!

Ο λόγος του αιτήματος για διαγραφή, εξηγεί το ίδιο δημοσίευμα, ήταν επειδή η ΕΠΣ Εβρου δεν επιθυμεί οι διαιτητές της να είναι εγγεγραμμένοι στο Σύνδεσμο Διαιτητών γιατί η ίδια εισπράττει τα ποσοστά από τις αμοιβές τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχει φτάσει στα πολιτικά δικαστήρια η υπόθεση της κόντρας του Συνδέσμου Διαιτητών Έβρου με την ΕΠΣ Έβρου, με το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης να δικαιώνει τους διαιτητές.