LIVE η Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού, ΠΑΟΚ Κοσμίου – Σιδηρόκαστρο και Ασπίδα Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της πρεμιέρας του 2019 και του β’ γύρου με την 14η αγωνιστικής για τον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στα τρια παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με όλες τις ομάδες της Θράκης να δίνουν σημαντικά παιχνίδια.

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, πάμε να δούμε το πρόγραμμα της αγωνιστικής που περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφεροντα παιχνίδια.

Ώρα 13:34 Οι σημερινοί αγώνες του Α’ Ομίλου: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Ασπίδα Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης, Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου, Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου, Νέστος Χρυσούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς, ενω ο αγώνας ΑΕ Καλαμπακίου – Πανσερραϊκός αναβλήθηκε.

Ώρα 13:42 Ξεκινώντας από το Θρακιώτικο ντέρμπι, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης φιλοξενεί τον Άρη Αβάτου στην ρεβανς του 0-3 στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (9 βαθμοί) με νέο προπονητη τον πολύπειρο στην Ροδόπη Γιώργο Δίγκα θέλει στην πρεμιέρα του το 2019 μετά τις 2 σερί ήττες από Ασπίδα Ξάνθης και Καβαλα το τρίποντο ώστε να μειώσει την διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού, που είναι στους 8 βαθμούς την στιγμή αυτη.

Ώρα 13:44 Οι Εβρίτες που είναι η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας ποντάρουν πολύ στην έδρα τους όπου έχουν 3 νίκες και 3 ήττες με τέρματα 4-6. Ο Δίγκας δεν θα έχει τους Κολονέρο και Πεταλωτή που αποχώρησαν από την ομάδα και τον τραυματία Καρακασίδη, ενω επιστρεφουν ο τιμωρημένος Πατσιώρας και Λυμπέρης που έλειπε με την Καβάλα. Αναλυτικά, την αποστολή του Εθνικού απαρτίζουν οι Αρβανίτης, Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Τσαπάνης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Γκουντενούδης, Μαλτέζος, Κούπας, Γκαϊδατζής, Αγοράκης, Σωτηρακης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Μαρασλής, Γεωργαντζόπουλος, Δεδελούδης, Σιδηρόπουλος.

Ώρα 13:50 Ο Άρης Αβάτου (19 βαθμοί) μετά το Κιλκις στο φινάλε του 2018 ταξιδέυει στην Αλεξανδρούπολη με στόχο την τρίτη του εκτός εδρας νίκη που θα τον ανεβασει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Ο Άρης εκτός έδρας σε 5 αγώνες έχει 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία με τέρματα 6-6. Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά θα εχει μονο τις απουσίες των Βαφειάδη και Ταχτσίδη, ενω επιστρεφει ο τιμωρημένος Ζωσιμίδης και οι τραυματίες Μπουνταγκίδης και Κοτόπουλος. Η αποστολή αποτελείται από τους Αμουτζάκη, Αθανασίου, Κουτσούμπα, Μίλλερ, Παπαδιώτη, Ψεμματά, Βασιλειάδη, Καλογιάννη, Αλήογλου, Μπουνταγκίδη, Κοτόπουλο, Ζωσιμίδη, Γκέκα, Δόντσο, Κιουμουρτζή, Μελισσόπουλο, Κούτρα, Κρασώνη, Σαρηγιαννίδη και Σιχλιμοίρη.

Ώρα 13:58 Στο ντερμπι της τρίτης θεσης ο Ορφέας Ξάνθης φιλοξενεί τον Αετό Ορφανού (22 βαθμοί) στο γήπεδο του ΑΟΞ και θελει να διπλασιασει τις νίκες απέναντι του μετά το 3-2 στο Οφρύνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Ορφέας Ξανθης μετά την νίκη επί του Κοσμίου βρίσκεται πλέον στην 4η θέση με 20 βαθμούς και μετρά δυο μόλις νίκες στα τελευταία του 7 παιχνίδια. Εντός έδρας έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες και παρόλο που αγωνίζεται απέναντι σε εναν δυσκολο αντίπαλο θέλει το το 5ο του τρίποντο. Ο Αετος Ορφανού του Δημήτρη Σίτσα θέλει και φέτος να τερματλισει στην πρωτη τριάδα και με Μουδούρογλου και Δουμάνη είναι επικίνδυνος επιθετικά με τρια διπλα όσα έχει και στην έδρα του. Ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν θα έχει στην αποστολή τον τιμωρημένο Χασανογλου και τον τραυματία Μπουνταγκιδη, επιστρεφουν όμως ο τιμωρημένος Κατρανίτσας και ο τραυματίας Τορομανίδης. Την αποστολή αποτελούν οι Ρούφος, Τσιτάκ, Αραμπατζής, Καλλίδης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Β. Καραγκιόζης, Γ. Καραγκιόζης, Γ. Μαυρόπουλος, Μουμίνογλου, Πασχαλάκης, Λ. Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Ξαντινίδης, Ζιγκολάρι, Μακράκης και Χίντ Ιμέρ.

Ώρα 14:06Στο ΔΑΚ Ξάνθης η Ασπίδα Ξάνθης (10 βαθμοί) παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή απέναντι στο δυνατο Κεραυνός Πέρνης (19 βαθμοί) των πολλών Ξανθιωτών και θέλει να διπλασιασιασει τις νικες απέναντι του (0-1 στην Χρυσούπολη). Οι Ξανθιώτες μαζί με το Κοσμιο και το Καλαμπάκι έχουν την μικρότερη συγκομιδή βαθμων εντος, μετρώντας 2 νίκες και 4 ήττες με τερματα 5-12 και θέλουν να τις τριπλασιάσουν, αν και οι Καβαλιώτες εκτος εχεουν 2 ήττες σε 6 αγώνες (1-3-2). Ο Χρήστος Σαμαράς θα εχει μετα από καιρό τους τραυματίες Χατζηγεωργίου, Κωτίδη και Κοντογιαννίδη και τον νεομεταγραφέντα από τον Ορφέα Ξάνθης Νίκο Χατζηπαπά, όχι όμως τους τραυματίες Χριστοφορίδη και Πεντεζίδη που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Η αποστολή αποτελείται από τους Χατζηγεωργίου, Κασαμπαλή, Δογανίδη, Ζώτο, Κοντογιαννίδη, Σαμαρά, Κυριαζίδη, Κατσή, Χατζηπαπά, Κούπα, Μαλαδένη, Μερακλή, Νικολούδη, Νταμπανλή, Παπαδόπουλο, Σάββογλου Χατζηπαρασκευά, Βαγιανό, Ανδρέου, Κωτίδη.

Ώρα 14:14 Τέλος στο ΔΑΚ Κομοτηνής φιλοξενούνται οι δυο ποιο ντεφορμέ ομαδες του πρωταθλήματος που μετρουν 6 σερί ήττες ο ΠΑΟΚ Κοσμίου (7 βαθμοί) και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου (8 βαθμοί) με τις δυο ομάδες να θέλουν θετικό αποτέλεσμα, ώστε να διατηρησουν τις ελάχιστες ελπίδες που έχουν για την παραμονή. Το Κόσμιο εντός έδρας 2 νίκες και 4 ήττες με τερματα 7-13 και θέλει να τις τριπλασιασει απέναντι σε μια ομαδα που εχει 1 βαθμό σε 6 αναμετρήσεις εκτος Σιδηροκαστρου. Ο προπονητής του Κοσμίου θα εχει μετα από καιρό τους Κύπριους Ζάγγουλο και Δημοσθένους, οχι ομως για διαφορους λόγους τους Μαυράκη, Τάτσιο και Φιλιππίδη. Οι «εκλεκτοί» του Σάββα Αϊβάζη για την αναμέτρηση είναι οι Δεληγιάννης, Ράπτης, Δημοσθενους, Ζάγγουλος, Πλασταράς, Λεβεντέλλης, Τριάντος, Βούλγαρης, Νάνος, Τζατζανάς, Σεϊδάν Μαμούτ, Ταχτσόγλου, Χατζητουλούσης, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Στοΐνοβιτς,Ξενάκης, Καρασιούνας, Γιαννακόπουλος. Το παιχνιδι δεν προσφερεται για στοιχηματισμό.

Ώρα 14:21 Η επόμενη 15η αγωνιστική (20/1): Απόλλων Παραλιμνίου-Εθνικός Σιδηροκάστρου, Κεραυνός Πέρνης-Καβάλα, Αετός Ορφανού-ΠΑΟ Κοσμίου, Άρης Αβάτου-Ασπίδα Ξάνθης, Αλέξανδρος Κιλκίς-Ορφέας Ξάνθης, Πανσερραϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ε. Καλαμπακίου-Νέστος Χρυσούπολης

Ώρα 14:29 Συνοπτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 και όπως συμβαίνει έξι χρόνια τώρα θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ – 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Κυριακή 13/1, Ώρα 15:00)
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου: Γιαπουτζής, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης (Ξάνθης)

Ασπίδα Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης: Στρατούδης, Διαμαντής, Τερζόπουλος (Έβρου)

Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού: Σιδηρόπουλος (Έβρου), Δημητριάδης, Καρακασίδης (Θράκης)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου: Τσιάρας, Καρασαββαΐδης, Ζαχαριάς (Καβάλας)

Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου: Mιχούλιας, Μεταξιώτης, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

Νέστος Χρυσούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς: Στόλης, Αναστασιάδης (Σερρών), Ραβικάλης (Δράμας)

Α.Ε. Καλαμπακίου – Πανσερραϊκός (αναβλήθηκε)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ME ENA KΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ώρα 14:34 Για όλα τα παιχνίδια θα έχετε ενημέρωση από το ThrakiSportS μέσα από αυτό το live που μέχρι και τουλάχιστον το τέλος της χρονιάς σας προσφέρει η Avance, η ελληνική εταιρεια αυτοκινήτων.

Ώρα 14:39 H Avance διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:42 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:45 Τέλος νέος χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα.  Τα μέλη της εταιρείας μας διαθέτουν πολύτιμη πείρα  καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα μας έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. &  ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και  5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ώρα 14:48 Ξεκινάμε από το Θρακιωτικο ντερμπι στην Αλεξανδρούπολη οπου ο Εθνικός υποδεχεται τον Άρη Αβάτου

Στο ντεμπούτο του ο Γιώργος Δίγκας ξεκινά για τον Εθνικό τους Μπαμπλή, Δορουγιδένη, Λυμπέρη, Λίτσιο, Σωτηράκη, Τσαπάνη, Δεδελούδη, Πατσιώρα, Μαρασλή, Γκαϊδατζή, Κούπα.

Ο Γιωργος Μαραντάς ξεκινά γιαντον Άρη Αβάτου τους Αμουτζάκη, Κούτρα, Ψεμματά, Παπαδιώτη, Κουτσούμπα, Μίλλερ, Ζωσιμίδη, Δόντσο, Σιχλιμοίρη, Κρασώνη, Σαρηγιαννίδη.

Ώρα 14:52 Στο ΔΑΚ Κομοτηνης οπου το Κοσμιο υποδεχεται το Σιδηρόκαστρο

Ο Σαββας Αϊβάζης ξεκινά τους εξής έντεκα: Δεληγιάννης, Νάνος, Λεβεντέλλης, Ζαγγουλος, Πλασταράς, Χατζητουλουσης, Στοΐνοβιτς, Τζατζανάς, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Ξενάκης

Για το Σιδηρόκαστρο έχουμε τους Δ. Τσιντσάρη, Ι. Τσιντσαρη, Πετρίδη, Τσιατμα, Σαμαρα, Σπανίδη, Γερμανλή, Καραχαλιο, Γερακη, Τσεμπερίδη, Αβραμη

‘Ωρα 14:56 Στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται τον Αετό Ορφανού.

Για τον Ορφέα ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκινά τους Ρούφο, Χακλη Τζαμπάζ, Κατρανίτσα, Μακράκη, Λ. Μαυρόπουλο, Β. Καραγκιόζη, Τορομανίδη, Πασχαλάκη, Γ. Καραγκιόζη, Χαληλ Ιμπράμ Τανζού, Χιντ

Ο Δημητρης Σιτσας ξεκινά για τον Αετο τους Κυφωνίδη, Καζαντζίδη, Κάμπατζη, Μήττα, Ν. Παυλίδη, Καραγιαννίδη, Ελέζι, Μουδούρογλου, Γ. Παυλίδη, Δουμάνη, Κωνσταντίνου.

15:01 Τέλος στην Ξάνθη στο ΔΑΚ η Ασπίδα υποδέχεται ετην Πέρνη

Ο Χρήστος Σαμαράς ξεκινά με τους εξής έντεκα: Χατζηγεωργίου, Σαββόγλου, Κοντογιαννίδης, Νικολούδης, Μερακλής, Δογανίδης, Κυριαζίδης, Χατζήπαππας, Κατσής, Παπαδόπουλος, Ζώτος.

Ο Ξανθιωτης Γιαννης Μαλαματας παρατάσει για τον Κεραυνό Πέρνης τους Ψαρά, Μπαντάνη, Μπούλγκουρα, Καλτσά, Μαρκάκη, Λάσπατζη, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνα, Λαζαρίδη, Χαριτίδη, Τζιοβανόπουλο

Ώρα 15:03 Ξεκινησαν όλοι οι αγώνες

Ώρα 15:05 Γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ για Αετό! Σκορερ σχεδόν με την σέντρα ο Μουδούρογλου. Ορφέας Ξάνθης-Αετός Ορφανού 0-1

Ώρα 15:16 Ώρα Δεν έχεουμε τέρμα στα υπόλοιπα γηπεδα

Ώρα 15:17 Γκολ στο ΔΑΚ Ξάνθης για τον Κεραυνό! Σκορερ ενας από τους πολλούς Ξανθιωτες που αγωνίζονται στον αγώνα ο Χαριτίδης. Ασπίδα Ξάνθης-Κεραυνός Πέρνης 0-1

Ώρα 15:18 Γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ για τον Ορφέα! Σκορερ ο Γιάννης Καραγκιόζης. Ορφέας Ξάνθης-Αετός Ορφανού 1-1

Ώρα 15:28 Ενδιαφερον αγωνας στο γηπεδο του ΑΟΞ με γκολ και πλεον με μια αποβολή για τον Ορφέα με τον Λ. Μαυρόπουλο

Ώρα 15:34 Στο γήπεδοτου ΑΟΞ ο Αετος μετα την αποβολή πατά καλύτερα και εχει δοκαρι με τον πρωτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργο Παυλίδη.

Ώρα 15:35 Γκολ στην Κομοτηνή για το Σιδηρόκαστρο! Σε κορνερ του Καραχαλιου με κεφαλιά ο προωθημενος Γιάννης Τσιντσάρης ανοίγειντο σκορ. ΠΑΟΚ Κοσμίου-Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-1 

Ώρα 15:36 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη για τον Αρη. Σκόρερ ο Ζωσιμίδης για το Άβατο μετά από μακρινή πάσα του Στέφανου Μίλλερ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης Αβάτου 0-1

Ώρα 15:40 Κοντα στο 40′

Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-1

Ασπίδα Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης 0-1

Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 1-1

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου 0-1

Νέστος Χρυσούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς 1-0

Ώρα 15:47 Ημίχρονο στο γήπεδο του ΑΟΞ. Με σχεδόν 3 λεπτα καθυστερήσεων οι δυο ομαδες πάνε στα αποδυτηρια. Αποτελεσμα ημιχρονου Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 1-1

Ώρα 15:49 Ημίχρονο στην Αλεξανδρούπολη. Σκόρερ Μπροστα ο Αρης που με ομαδες της Θρακης τα πάει περιφημα. Αποτελεσμα ημιχρονου Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης Αβάτου 0-1

Ώρα 15:50 Ημίχρονο στο ΔΑΚ Ξάνθης. Η Ασπίδα προσπαθεί αλλα δεν μπορεσε να ισοφαρισει πριν οι δυο ομαδες πάνε αποδυτηρια. Αποτελεσμα ημιχρονου Ασπίδα Ξάνθης-Κεραυνός Πέρνης 0-1

Ώρα 15:54 Ημίχρονο στην Κομοτηνή. Με σχεδόν 3 λεπτα καθυστερήσεων λογω τραυματισμου του πορτιερο του Εθνικου οι δυο ομαδες πάνε στα αποδυτηρια. Αποτελεσμα ημιχρονου ΠΑΟΚ Κοσμίου-Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-1 

Ώρα 15:55 Ημίχρονα

Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-1

Ασπίδα Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης 0-1

Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 1-1

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου 0-1

Νέστος Χρυσούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς 1-0

Ώρα 16:02 Έναρξη αγώνα στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Ώρα 16:07 Έναρξη αγώνων και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ώρα 16:15 Στο γήπεδο του ΑΟΞ παραμένει το 1-1 αναμεσα σε Ορφέα και Αετό.

Ώρα 16:17 Στην Κομοτηνή δοκαρι για το Κόσμιο με τον Ξενάκη.

Ώρα 16:18 Γκολ στο ΔΑΞ Ξάνθης για την Περνη! Ο Χαριτιδης με πεναλτι που κέρδισε ο Λαζαρίδης καθαριζει τον αγώνα. Ασπίδα Ξάνθης -Κεραυνός Πέρνης 0-2

Ώρα 16:19 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη για το Άβατο! Σκόρερ ο Σαρηγιαννιδης που με πλασε νικησετον Μπαμπλή. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου 0-2

Ώρα 16:21 Γκολ στο γήπεδο ΑΟΞ για τον Αετό. Στο 63′ οι Καβαλιωτες πάιρνουν ξανα το προβαδισμα με δυαντο σουτ του πρωτο σκορερ του πρωταθλήματος Γιώργου Παυλίδη εχοντας και παικτη παραπανω. Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 1-2

Ώρα 16:29 Γκολ στην Κομοτηνή για το Σιδηρόκαστρο! Ο Αβραμης στο 64′ με δυνατό σουτ καθαρίζει τον αγώνα ενα ημίωρο πριν την λήξη του. ΠΑΟΚ Κοσμίου-Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-2

Ώρα 16:30 Κοντά στο 70′

Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-2

Ασπίδα Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης 0-2

Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 1-2

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου 0-2

Νέστος Χρυσούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς 2-0

Ώρα 16:34 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη για τον Εθνικό! Μετά από κόρνερ για τους Εβρίτες έχουμε αυτογκολ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου 1-2

Ώρα 16:38 Γκολ στην Κομοτηνή για το Κοσμιο. Με πεναλτι ο Ζαγγουλος μειωνει το σκορ, ενω το Σιδηρόκαστρο παίζει με δεκα λογω αποβολής του τερματοφυλακα Τσιντσαρη και τον Χαραλαμπίδη να τον αντικαθιστά στο τέρμα. ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-2

Ώρα 16:45 Στην Κομοτηνή το Κόσμιο παίζει με δεκα λόγω αποβολής του Ξενάκη.

Ώρα 16:46 Στο γήπεδο του ΑΟΞ μπήκαμε στις καθυστερήσεις.

Ώρα 16:54 Γκολ στο ΔΑΞ Ξάνθης για την Περνη! Ο Χαλπέτης στις καθυστερήσεις σκοραρει και αυτος. Ασπίδα Ξάνθης -Κεραυνός Πέρνης 0-3

Ώρα 16:55 Τελικό στο γήπεδο του ΑΟΞ. Δεν τα καταφερε ο Ορφεας που έπαιζε για 70 λεπτα περίπου με 10 παικτες και με 9 στις καθυστερήσεις πυ ηταν 7′ λεπτα. Τελικο αποτελεσμα Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 1-2

Ώρα 16:56 Τελικό στο ΔΑΚ Ξάνθης. Η Ασπίδα προσπαθεί γνωρισε μια ακομη ηττακαι δυσκολα θα μπορεσει να παλεψει για την παραμονή της. Τελικό αποτελεσμα Ασπίδα Ξάνθης-Κεραυνός Πέρνης 0-3

Ώρα 16:57 Γκολ στην Κομοτηνή για το Κοσμιο! Με εκπληκτικο σουτ του Καρασιούνα το Κοσμιο ισοφαρίζει. ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-2

Ώρα 16:59 Λήξη αγώνα στην Αλεξανδρούπολη. Ο Αρης ανεβαινει τεταρτος ενω ο Εθνικος μενει στο -8 από την παραμονή. Τελικό αποτελεσμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης Αβάτου 1-2

Ώρα 17:04 Λήξη αγώνα στην Κομοτηνή. Με σχεδόν 9 λεπτα καθυστερήσεων ολοκληρωθηκε ο επεισοδιακός αγωνας στο ΔΑΚ. Τελικό αποτελεσμα ΠΑΟΚ Κοσμίου-Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-2

Ώρα 17:20 ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

 width=