Super League: Με το αριστερό ξεκίνησε για το 2019 η ομάδα Κ17 της Ξάνθης! Πάλεψε στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ

 

Επανεκκίνηση στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League με την ομάδα της Κ17 της Ξάνθης να φιλοξενείται από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ και να ηττάται με 2-1 στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ξάνθης πάλεψε τον αγώνα έχασε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο μετά την ήττα της έμεινε 5η με 19 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 32. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη προηγήθηκαν στο σκορ με το γκολ του Κοτόπουλου (17′), όμως οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές στη συνέχεια (30′, 65′) διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Ο ΑΟΞ παρά την προσπάθειά της, το δοκάρι του Νιαζήφογλου (στο β’ μέρος) και τις ευκαιρίες με Τσιτσεκίδη (2) – Κοτόπουλου (2) παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους.

Διαιτητες του αγώνα ήταν οι Σκούτας, Χρυσαΐδης, Τσιρώνας της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκης (80’ Κιουρτσίδης), Καραμπέρης, Πιπιλιάρης (65’ Κουτεντάκης), Γρόσδης (78΄Κουίδης), Τζόλης, Κωνσταντέλιας (λ.τ. 15’ Γκορτεζιάνι), Αλτιντζής (45΄Κιτσάκης).

ΞΑΝΘΗ (Προδρομίτης): Κοτσάκης, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Δήμος, Μανίσογλου, Χασάνογλου, Ισαακίδης, Γκαρνέτας (75′ Αλή), Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης (80′ Αλεξανιάν), Μολώνης (67′ Τσιπούρας).