Super League: Πρεμιέρα για το 2019 με δύσκολα παιχνίδια για Κ19, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

 

Με πλήρη δράση ξεκινούν τα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League ξεκιντο Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου, με τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης να έχουν και το Σάββατο και την Κυριακή αναμετρήσεις.

Η Κ19 του Κώστα Μπεδρελή μετά από τα ατυχα τελευταία παιχνίδια στο φιναλε του 2018 θα υποδεχθεί την Κυριακή (12:00) στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια στα πλαίσια της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής, την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού σε μία αναμέτρηση με βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ο ΑΟΞ είναι στην 6η θέση με 25 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 4η θέση με 27 πόντους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χορόζογλου, Χασιώτης, Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας.

Η Κ17 του Κώστα Προδρομίτη στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο Lolas το Σάββατο το μεσημέρι (13:45). Οι γηπεδούχοι είναι στην 1η θέση με 29 βαθμούς ενώ ο ΑΟΞ στην 5η με 19 πόντους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σκουτας, Χρυσαΐδης, Τσιρώνας της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Τέλος στους παίδες θα έχουμε αναμέτρηση αναμεσα στιςδύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος Κ15.  θΤο Σάββατο (13:00) στο αθλητικό κέντρο Lolas για την 11η αγωνιστικης  η Ξανθη θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, ενώ ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ είναι στην 1η με 22. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Φουστανας, Κουφός, Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.