Κύπελλο Ελλάδος: Παρατηρητής του αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός στα παγωμένα Πηγάδια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου

 

Παρατηρητής είχε οριστεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στον αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός εντόπισε στην εξέδρα παρέα με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Τριάντη.

Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος του μακρινού ταξιδιού του από την Ορεστιάδα και της παρουσίας του το απόγευμα της Τρίτης στο Xanthi FC Arena, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την επιστασία του συγκεκριμένου αγώνα είχε ο Τριάντης, για αυτό και οι δυο κορυφαίοι παράγοντες του θρακιώτικου ποδοσφαίρου συνελήφθησαν μαζί από τον φακό.

Πέρα από τους παρατηρητές διαιτησίας, ορίζονται σε όλες τις διοργανώσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και παρατηρητές αγώνων, συνήθως παράγοντες ή υπάλληλοι από τις γειτονικές ΕΠΣ της έδρας διεξαγωγής του αγώνα. Και αυτό αφορά είτε πρωταθλημάτων είτε φυσικά του Κυπέλλου.

Αναγκαία η διευκρίνιση, γιατί μπορεί οι εικονιζόμενοι στην φωτογραφία και να αντιλαμβάνονται το χιούμορ της στήλης και να αποδέχονται την κριτική (όταν τους ασκείται), αλλά καλό είναι σε εκείνους που δεν γνωρίζουν να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις ή παρανοήσεις…