Γ’ Εθνική: Στην Προοδευτική ο πρωην μπακ Πανθρακικού και Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Κώστας Κάρδαρης

 

Πολύ γρήγορα βρήκε το επόμενο σταθμό της καριέρας του ο πρώην αμυντικός των Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και Πανθρακικού Κώστας Κάρδαρης. 

Ο 26χρονος δεξιος μπακ συμφώνησε με την ιστορική Προοδευτική και ετοιμάζεται εάν είναι έτοιμο το δελτίο του να ντεμπουτάρει στο Πειραιώτικο ντέρμπι με τον Εθνικό στον Κορυδαλλό. Ο Κάρδαρης αποχώρησε από τον Ίασμο με την λήξη του πρωταθλήματος για τις γιορτές αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του και ήταν ένας από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος και του Μέγα Αλέξανδρου πετυχαίνοντας μάλιστα και 5 τέρματα αν και αμυντικός.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και συνέχισε στον Αθηναϊκό (Δ’ Εθνική), μια τετραετία στους Τράχωνες Αλίμου (Δ’ εθνική 2011-2013, Γ’ εθνική 2013-2014, Β’ εθνική 2014-2015), στην Τρίγλια Ραφήνας και από εκεί το καλοκαίρι του 2016 αγωνίστηκε 14 αγώνες πετυχαίνοντας και ένα τερμα στον Πανθρακικό μέχρι την διάλυσή του. Ακολούθησαν ο Άγιος Ιερόθεος και το ιστορικό Αιγάλεω. Στην φωτογραφία ο Κάρδαρης πανηγυρίζει ένα από τα τελευταία γκολ του Πανθρακικού στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

 width=